Νορβηγία: Συνέντευξη με την Elsie Bay από το Melodi Grand Prix 2022! (Video)

Μετά και την ανακοίνωση της συμμετοχής της στον φετινό εθνικό τελικό της ΝορβηγίαςMelodi Grand Prix 2022, η Elsie Bay μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τον Γιώργο Ζευτερίδη.

Η Elsie Bay είναι μία εκ των απευθείας φιναλίστ στον εθνικό τελικό της ΝορβηγίαςMGP 2022, και εμφανίστηκε ζωντανά στον πρώτο ημιτελικό. Δηλώνει πολύ χαρούμενη για την εμφάνιση της καθώς ήταν κάτι που περίμενε καιρό και, όσον αφορά την σκηνική της παρουσίαση, την κρατούσε μυστική μέχρι την στιγμή του live.

Έλαβα πολλές θετικές αντιδράσεις και θετικά μηνύματα για την εμφάνιση μου στον ημιτελικό. Τώρα εργαζόμαστε πάνω στην εμφάνιση του τελικού στην οποία σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές για τις οποίες συζητάμε αυτές τις μέρες. 

Το “Death of Us” προέκυψε μέσα από ένα καμπ στο οποίο η ίδια συμεμτείχε και όπως δηλώνει δεν περίμενε ποτέ ότι θα γράψει κάτι για την ίδια

Δεν περίμενα να γράψω κάτι για εμένα, κάτι που θα βρει θέση στο MGP. Πέρσι είχα το τραγούδι “Witch Woods” το οποίο αποφάσισα να δώσω στην Emmy καθώς ήταν η ιδανική για να το ερμηνεύσει. Φέτος δεν ήξερα για τι να γράψω, και βρήκα λίγη έμπνευση από κάτι παλιότερες συνθέσεις που είχα γράψει και προέκυψε το “Death of Us”. Πιστεύω ότι πραγματικά μπορώ να κερδίσω.

Από τα συνυποψήφια τραγούδια ξεχωρίζει αυτά των NorthKid, Subwoolfer, Vilde και Farida. Αγαπημένη της νορβηγική συμμετοχή είναι αυτή του Alexander Rybak (2009) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τις συμμετοχές των Maneskin (Ιταλία 2021), Loreen (Σουηδία 2012) και Gjon’s Tears (Ελβετία 2021).

Ερωτηθείσα για την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, Amanda Tenfjord, επίσης με καταγωγή από την Νορβηγία η Elsie ανέφερε πως:

Γνωρίζω την Amanda. Δεν νομίζω να έχουμε συναντηθεί ποτέ ωστόσο έχουμε την ίδια εταιρεία management και έχω δουλέψει με τον παραγωγό της, Bjorn. 

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Elsie Bay μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής της ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Elsie Bay στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Death of Us“, την  συμμετοχή της Elsie Bay στο MGP 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodi Grand Prix 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το προσωπικό μου αγαπημένο από τον νορβηγικό εθνικό τελικό, αν και φοβάμαι ότι ίσως κερδίσουν-εστω οριακά- οι subwoofer…

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Οριακά να νικήσουν;; Μην εκπλαγείς αν δεις την μεγαλύτερη νίκη από καταβολής MGP. Έχουν πάρει τρελή φορά και θα τα σαρώσουν όλα.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *