Νορβηγία: Συνέντευξη με την Vilde από το Melodi Grand Prix 2022! (Video)

Μετά και την ανακοίνωση της συμμετοχής της στον φετινό εθνικό τελικό της Νορβηγίας, Melodi Grand Prix 2022, η Vilde μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και την Στέλλα Γιαλετζή.

Φανερά ενθουσιασμένη για το τραγούδι της δηλώνει ευγνώμων για τα μηνύματα που λαμβάνει έπειτα από την δημοσιοποίηση του και έτοιμη να σταθεί στην σκηνή της Eurovision.

Το “Titans“, όπως χαρακτηρηστικά δηλώνει, επιλέχθηκε ανάμεσα σε τρία τραγούδια που είχε ετοιμάσει.

Είχα ετοιμάσει τρία τραγούδια, δύο εκ των οποίων οδηγήθηκαν σε ένα debate. Το “Titans” και μία δυναμική μπαλάντα, η οποία θα αποτελέσει και το επόμενο μου single.

Από τις φετινές συμμετοχές ξεχωρίζει αυτές των  Maria Μohn, Eline Noela και Elsie Bay ενώ δεν παραλείπει να δώσει στοιχεία για την σκηνική της εμφάνιση στο MGP 2022!

Στην σκηνή θα έχω 4 χορέυτριες και ο χορογράφος είναι πραγματικά πολύ καλός. Εγώ θα φοράω ένα πράσινο φόρεμα κάτι το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις κυρίως στο τελευταίο ρεφρέν. Εστιάζω στο τραγούδι, στα φωνητικά, την εμφάνιση και την μετάδοση του μηνύματος του.

Με το “Titans” η Vilde θέλει να περάσει ένα μήνυμα για τους φόβους και τα συναισθήματα που νιώθουν οι γυναίκες σε  διάφορες περιόδους της ζωής τους. Ευελπιστεί το τραγούδι να αποτελέσει έναν ύμνο που θα κάνει κάθε ακροατή να καταλάβει ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούν να βρουν την δύναμη που χρειάζονται.

Τέλος, ερωτηθείσα για την φετινή μας εκπρόσωπο, Amadna Tenfjord, που επίσης κατάγεται από την Νορβηγία, η Vilde δήλωσε πως:

Φυσικά και την γνωρίζω, ακούω τα τραγούδια της τον τελευταίο χρόνο. Εδώ στην Νορβηγία όλοι τους ξέρουν όλους. Εξεπλάγην με την επιλογή της Ελλάδας και την θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα. Με τον παραγωγό της Amanda, Bjørn, έχω συνεργαστεί μαζί με την μπάντα μου και ανυπομονώ για το τραγούδι τους, θεωρώ θα είναι πολύ δυνατό.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Vilde στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Titans“, την  συμμετοχή της Vilde στο MGP 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodi Grand Prix 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *