Νορβηγία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό του MGP 2022!

Ξεκινούν σήμερα οι ημιτελικοί στο MGP 2022. Τέσσερα τραγούδια θα διαγωνισθούν για το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Δύο τραγούδια φαίνεται να παλέψουν για το πρώτο εισιτήριο που θα οδηγήσει στον Τελικό του MGP. Η Eline Noelia με το τραγούδι Ecstasy, πέρασε τις τελευταίες ώρες στην πρώτη θέση των στοιχημάτων, αφήνοντας πλέον στην δεύτερη θέση τους TrollfesT και το Dance like a pink flamingo, οι οποίοι προηγούνται με μεγάλη σχετικά διαφορά στα streams, στο Spotify.

Απόψε ο Πρώτος Ημιτελικός

Ο πρώτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω τέσσερις υποψηφίους:

Οι τέσσερις συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε δύο μονομαχίες, από την οποία θα προκύψουν οι δύο που θα μονομαχήσουν για μία θέση στον μεγάλο τελικό της νορβηγικής εθνικής επιλογής. Τα ζευγάρια, όπως προέκυψαν από τη χθεσινή κλήρωση, είναι:

  1. Mira Craig – We still here VS  Eline Noelia – Ecstasy
  2. TrollfesT – Dance like a pink flamingo  VS  Frode Vassel – Black Flowers

Αφού ολοκληρωθούν και οι δυο μονομαχίες, οι νικητές προχωρούν στην χρυσή μονομαχία και ο νικητής περνάει στον τελικό.

Guest εμφάνιση θα κάνει και η μία εκ των πέντε απευθείας φιναλίστ, η Elsie Bay που θα ερμηνεύσει τη συμμετοχή της “Death of Us”.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus BerghAnnika Momrak και Mikkel Niva.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του MGP 2022 στις 20:55 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *