Ρουμανία: Συνέντευξη με την Aris | H γυναικεία χειραγώγηση, η τρίτη προσπάθεια για την Eurovision και το revamp που έρχεται! (Video)

Μετά και την ανακοίνωση της συμμετοχής της στον φετινό εθνικό τελικό της Ρουμανίας, Selecția Națională 2022, η Aris μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Γιώργο Ζευτερίδη.

Η Aris είναι μία εκ των καλλιτεχών που θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό του εθνικού τελικού της Ρουμανίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα της με το τραγούδι “Do svidaniya”.

Την περασμένη παρασκευή είχαμε τις live auditions και ανυπομονώ για την δημοσίευση του video και τις αντιδράσεις του κόσμου. Πολλοί πίστευαν ότι το τραγούδι είναι ρωσικό ωστόσο το 90% των στίχων είναι στα Αγγλικά και έχει να κάνει με μια χειραγωγημένη γυναίκα που σε κάποια στιγμή στέκεται μπροστά στον θύτη της και του λέει “Do svidaniya” (αντίο). Αφορά όλες τις γυναίκες που φοβούνται να κάνουν αυτή την αλλαγή στην ζωή τους και μένουν παγιδευμένες σε μία τέτοια σχέση. 

Ο ρωσικός τίτλος στο “Do svidaniya” χρησιμοποείται μεταφορικά αναφερόμενος σε μιά κρύα και τοξική σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ενώ η Eurovision ήρθε αφότου το τραγούδι είχε γραφτεί:

Αν και συνθέτρια δεν έχω γράψει εγώ το τραγούδι. Ήρθα σε επαφή με τους δημιουργούς τον περασμένο Σςπτέμβρη και όταν το γράψαμε δεν είχαμε αρχικά συζητήσει το σενάριο της Eurovison. Όταν άνοιξαν οι αιτήσεις του εθνικού τελικού με ρώτησαν αν θα ήθελα να λάβω μέρος με αυτό το τραγούδι και την στιγμή αυτή βρισκόμουν στην μέση ενός ταξιδιού. Έτσι με κάποιον τρόπο κατάφερα να ηχογραφήσω και να τους στείλω το φωνητικό μέρος ακριβώς μία μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας. Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν για αυτό μέχρι που δημοσιέυθυκε η λίστα με τους επιλεχθέντες και με ρώτησε ένας φίλος αν έχω καταθέσει τραγούδι για τον διαγωνισμό.

Σχετικά με την σκηνική της παρουσίαση στον εθνικό τελικό, η Aris δηλώνει πως:

Θα είναι έκπληξη. Έχω κάποιες ιδέες αλλά δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Στην πρώτη φάση των auditions θα είμαι απλά εγώ με ένα μικρόφωνο. Στον ημιτελικό θα έρθω με κάποια τηλεοπτική προσθήκη εφόσον μας το επιτρέπουν. Αν με το καλό προκριθώ στον τελικό θα δείτε ένα ολοκληρωμένο σόου. 

Η ίδια αναφέρει πως δεν έχει ακούσει κανένα συνυποψήφιο τραγούδι καθώς όπως λέει προτιμά να επικεντρωθεί στην δική της εμφάνιση χωρίς να επηρεαστεί άθελα της από άλλα υποψήφια κομμάτια.

Αγαπημένη της ρουμάνικη συμμετοχή είναι αυτή των Luminița Anghel & Sistem (2005) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει πάρα πολλές συμμετοχές μεταξύ των οποίων αυτές των Maneskin (Ιταλία 2021), Mahmood (Ιταλία 2019), maNga (Τουρκία 2010), Elnur & Samir (Αζερμπαϊτζάν 2008) και Chingiz (Αζερμπαϊτζάν 2019).

Από παιδί έβλεπα το φαινόμενο της Eurovision και ήταν ένα από τα όνειρα μου να βρεθώ στην σκηνή αυτού του διαγωνισμού και να κάνω περήφανη τη Ρουμανία. Δεν ξέρω αν θα συμβεί φέτος ή κάποιο από τα επόμενα χρόνια αλλά ξέρω ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Είχα προσπαθήσει ξανά άλλες δύο φορές. Το 2012 σαν μέλος του συγκροτήματος T&L έπειτα από την τέταρτη θέση μας στο X-Factor Romania , με το τραγούδι “Twilight” καθώς και το 2015 ως Lara Lee με το τραγούδι “Superman”.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Aris μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής της ακαπέλα ενώ αποκάλυψε πως θα υπάρξει revamp της συμμετοχής της που θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Aris στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Do Svidaniya“, την  συμμετοχή της Aris στο Selecția Națională 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *