Ρουμανία: Τρεις εκπομπές για τις auditions των Ημιτελικών του Selectia Nationala 2022!

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν τα προγράμματα που είναι αφιερωμένα για τον ημιτελικό της Εθνικής επιλογής του 2022, “Drumul spre Torino” (Δρόμος για το Τορίνο).

Με την πρώτη από τις τρεις εκδόσεις της εκπομπής να ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου και η τρίτη εκπομπή να ολοκληρώνεται στις 7 Φεβρουάριου. Επομένως οι τρεις εκπομπές θα πραγματοποιηθουν στις 5-7 Φεβρουαρίου, στο TVR 1 με αποκλειστικές εικόνες από τους ημιτελικούς της Εθνικής Επιλογής.

Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου, οι θαυμαστές θα μπορούν να ψηφίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στην επίσημη σελίδα του Eurovision Romania στο Facebook.

Η εκπομπή για την ολοκλήρωση του ημιτελικού θα πραγματοποιηθει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, ζωντανά στο TVR.

Το πρόγραμμα με τους ημιτελικούς είναι το εξής:

  • Σάββατο 5 Φεβρουαρίου (στις 23.00 ώρα Ελλάδος)
  • Κυριακή 6 Φεβρουαρίου (στις 22.30 ώρα Ελλάδος)
  • Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου (στις 22.50 ώρα Ελλάδος)

Μπορείτε να παρακολουθησετε και τις τρεις εκπομπές στο TVR 1, στο TVR International και στο TVR Moldova (9-11 Φεβρουαρίου, στις 23.05).  Επίσης τα βίντεο των 46 τραγουδιών του ημιτελικού θα μεταδοθούν και στην επίσημη ιστοσελίδα eurovision.tvr.ro, στο κανάλι του TVR στο YouTube και στο Facebook στην σελίδα Eurovision Romania.

Παρουσιάστρια θα είναι η Ilinca Băcilă (Εκπρόσωπος Ρουμανίας 2017), όπου για πρώτη φορά θα μας μεταδώσει αποκλειστικά, πλάνα από τα γυρίσματα, τις εντυπώσεις των κριτών, των ημιτελικών με τα συναισθήματα και τη χαρά του διαγωνισμού για τον μεγαλύτερο διεθνή μουσικό διαγωνισμό στον κόσμο.

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που είμαι μέρος της Eurovision με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εκπροσώπησα τη Ρουμανία στον διαγωνισμό, ήμουν στην εθνική κριτική επιτροπή, στη διεθνή, παρουσίασα τη βαθμολογία της Ρουμανίας στη διεθνή φάση και φέτος έχω την ευκαιρία να είμαι μαζί με αυτούς που αγωνίζονται να εκπροσωπήσουν με τη σειρά τους τη δική μας χώρα.

Αυτή τη φορά θα συναντηθώ ξανά με τους θαυμαστές της Eurovision από τη θέση του παρουσιαστή των τριών σόου στα οποία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους ημιτελικούς της φετινής έκδοσης.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εκπομπών, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν καλύτερα τους ημιτελικούς της Εθνικής Επιλογής του 2022 και θα μπουν μαζί με τους διοργανωτές στον πυρετό της προετοιμασίας για την εκπομπή στις 12 Φεβρουαρίου.

Η εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στους ημιτελικούς της Ρουμανίας και θα συνεχιστεί με την ψηφοφορία του κοινού. Για πρώτη φορά, οι θαυμαστές θα μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στην επίσημη σελίδα του εθνικού διαγωνισμού στο Facebook, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, όπου μπορούν να προκρίνουν πέντε τραγούδια για το δεύτερο στάδιο του ημιτελικού. Η κριτική επιτροπή θα προκρίνει άλλα 15 και ο ημιτελικός θα ολοκληρωθεί στις 12 Φεβρουαρίου, με τη τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία η κριτική επιτροπή των ειδικών θα επιλέξει μόνο δέκα τραγούδια για τον μεγάλο τελικό.

Η τελευταία πράξη του διαγωνισμού θα γίνει στις 5 Μαρτίου, οπότε και εκεί θα μάθουμε το όνομα του εκπροσώπου της Ρουμανίας στον διεθνή διαγωνισμό της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: TVR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *