Σουηδία: Αγγλικός σχολιασμός για τον τελικό του Melodifestivalen 2022!

Αγγλικός σχολιασμός για τον τελικό του Melodifestivalen για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Για τον τελικό του Melodifestivalen 2022, στις 12 Μαρτίου, πρόκειται να δοθεί η δυνατότητα σχολιασμού στην αγγλική γλώσσα. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το SVT θα παρέχει σχολιασμό στους διεθνείς θεατές του διαγωνισμού μέσω του SVT Player.

Το SVT δεν έχει επιβεβαιώσει εάν ο σχολιασμός θα είναι ζωντανός σχολιασμός ή ζωντανοί υπότιτλοι του διαγωνισμού. Το Melodifestivalen ήταν μία από τις πολλές διοργανώσεις που παρείχαν σχολιασμούς στην αγγλική γλώσσα το 2021, με το UMK στη Φινλανδία να παρέχει επίσης σχολιαστές στα αγγλικά.

Ο Oscar Zia θα είναι ο οικοδεσπότης του Melodifestivalen 2022. Ο Oscar έχει λάβει μέρος στο Melodifestivalen τρεις φορές (2013, 2014, 2016), ενώ πέρυσι συμπαρουσίασε τον Δεύτερο Ημιτελικό  του Melodifestivalen με τους Christer Björkman και Anis Don Demina.

Επιπλέον, η περιοδεία του φεστιβάλ επιστρέφει, με τον τελικό να πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη στο Friends Arena! Μετά την έναρξη στο Malmö το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, το Melodifestivalen θα συνεχίσει σε Γκέτεμποργκ, Linköping, Lidköping, Örnsköldsvik και τέλος στη Στοκχόλμη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2022 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος Ημιτελικός 5 Φεβρουαρίου.
  • Ο 2ος Ημιτελικός 12 Φεβρουαρίου.
  • Ο 3ος Ημιτελικός 19 Φεβρουαρίου.
  • Ο 4ος Ημιτελικός 26 Φεβρουαρίου.
  • Ο 5ος Ημιτελικός 5 Μαρτίου.
  • Ο Τελικός 12 Μαρτίου.

Πηγή: eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *