Άγιος Μαρίνος: 585 αιτήσεις για το Una voce per San Marino!

585 αιτήσεις συγκεντρώθηκαν για όσους επιθυμούσαν να διαγωνιστούν στο Una voce per San Marino, με σκοπό την εκπροσώπηση της χώρας του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2022.

Με την φάση του casting για το Una voce per San Marino να τελειώνει σύντομα, το RTV αποκάλυψε ότι συνολικά 585 καλλιτέχνες αιτήθηκαν να λάβουν μέρος στο Una voce per San Marino. Από τις 585 αιτήσεις, συνολικά 299 υποψήφιοι στους ανερχόμενους καλλιτέχνες έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν μια ακαδημία στο Teatro Titano στην πόλη του Σαν Μαρίνο από τις 13 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021 και από τις 3 έως τις 11 Ιανουαρίου 2022.

Οι 299 περιελάμβαναν τραγουδιστές όπως ο Sebastian Schmidt που συμμετείχε στον παλιό εθνικό τελικό 1in360 του Αγίου Μαρίνου το 2018 και κατέληξαν να τραγουδήσουν το τραγούδι “Stay” στον τελευταίο γύρο. Ο Σεμπάστιαν κατέληξε να τραγουδά στη Eurovision 2018 ως τραγουδιστής για την Jessika και την Jenifer Brening. Συνολικά τραγουδιστές από περισσότερες από 30 χώρες έχουν λάβει μέρος σε αυτόν τον γύρο της επιλογής του Αγίου Μαρίνου.

Οι 299 τραγουδιστές στον γύρο του casting του διαγωνισμού έχουν κριθεί από μια κριτική επιτροπή ειδικών της μουσικής που θα καθορίσει τους φιναλίστ στους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Ο πλήρης κατάλογος της κριτικής επιτροπής βρίσκεται εδώ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άγιος Μαρίνος θα πραγματοποιήσει εθνικό τελικό και η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει το «Una Voce per San Marino». Τον Φεβρουάριο του 2022, μέσω μιας σειράς ημιτελικών και ενός τελικού θα αποφασιστούν οι 9 συμμετοχές που θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες που θα καταταχθούν στους 3 πρώτους θα λάβουν χρηματικά έπαθλα 1000€, 2000€ και 7000€ αντίστοιχα.

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στο Teatro Nuovo της Dogana. Συνολικά 18 καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στον τελικό, εννέα πρωτοεμφανιζόμενοι και εννέα καταξιωμένοι, οι οποίοι θα προσκληθούν απευθείας από την Media Evolution Srl.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: San Marino RTV

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *