Αυστρία: Δύο πλέον τα ονόματα που διεκδικούν την εκπροσώπηση

Η εφημερίδα Kleine Zeitung αναφέρει πως η αναζήτηση της Αυστριακής εκπροσώπησης για την Eurovision 2022 έχει περιοριστεί πλέον σε δύο ονόματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα τα ονόματα αυτά είναι ο DJ Lumix από την Άνω Αυστρία και το duo Anger από το Νότιο Τιρόλο της Ιταλίας.

Ο DJ Lumix που έγινε γνωστός με τη μεγάλη επιτυχία “Monster” γίνεται σιγά σιγά ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες σε ό,τι αφορά της διαδικτυακές λήψεις ενώ αριθμεί περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο streams.

Το duo Anger αποτελείται από τους Julian Angerer και Nora Pider, και έχουν σα βάση τους την αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη.

Το ORF, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, αναμένεται να ανακοινώση την τελική του απόφαση την επόμενη εβδομάδα. Η διευθύντρια προγράμματος Stefanie Groiss-Horowitz και η ομάδα της θα επιλέξουν τον καλλιτέχνη που θα κληθεί να διεκδικήσει μία θέση στον Τελικό, αφού περάσει από τον σκόπελο του πρώτου ημιτελικού της 10ης Μαΐου 2022, στο Τορίνο.

Το 2021 η Αυστρία εκπροσωπήθηκε από τον Vincent Bueno με την δυναμική μπαλάντα “Amen”  χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό από τον δεύτερο ημιτελικό, καθώς τερμάτισε στη 12η θέση με 66 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=xV9_pKj8Df8

Με τα δεδομένα που είναι προστοπαρόν διαθέσιμα, θεωρείται πως ένας από τους δύο προαναφερθέντες διεκδικητές μπορεί να φέρει τη χώρα ξανά στον τελικό της διοργάνωσης; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: Eurovoix

Για όλα τα νέα σχετικά με την Αυστριακή συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com!!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *