Αυστραλία: Ακούστε απόσπασμα από το τραγούδι του Andrew Lambrou για το Australia Decides!

Όπως θα έχετε διαβάσει σε παλαιότερο μας άρθρο, σχετικά με τους συμμετέχοντες του εθνικού τελικού της Αυστραλίας, Australia Decides, μεταξύ αυτών που έχουν ανακοινωθεί είναι και ο Κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης Andrew Lambrou!

Χθες το βράδυ, σε ένα από τα τα Instagram Stories του, ο Andrew ανέβασε ένα απόσπασμα από τη συμμετοχή του στο Australia Decides και σχολίασε:

Τι γίνεται παιδια, λοιπόν, πρίν λίγες μέρες ανέβασα ένα απόσπασμα από το επόμενό μου τραγούδι. Πολλοί από εσάς το λατρέψατε και θέλετε να ακούσετε κάτι παραπάνω. Έτσι θα ανεβάσω άλλο ένα απόσπασμα, αλλά επειδή αγαπώ τη Marvel, έβαλα το τραγούδι μου πάνω από ένα από τα αγαπημένα μου Marvel clips και νομίζω ότι ταιριάζει. Ακούστε το και πείτε μου την άποψή σας.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πάλι μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, είχε ανεβάσει μικρότερο απόσπασμα του τραγουδιού, με το οποίο θα διαγωνιστεί στο φετινό Australia Decides, ανακοινώνοντας μας στην ουσία ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ολόκληρο το τραγούδι του:

Ποιός είναι ο Andrew Lambrou

O Andrew Lambrou είναι 23 ετών, ζει και εργάζεται στο Σίδνεϋ. Ερμηνεύει και γράφει τα δικά του τραγούδια αφού ασχολείται με την μουσική από την ηλικία των πέντε ετών.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών εντυπωσίασε και τους τέσσερις κριτές του X Factor, που εύκολα τον πέρασαν στην επόμενη φάση. Συγκεντρώνοντας εξαιρετικά σχόλια από τα τέσσερα μεγάλα ονόματα που κάθονται στις θέσεις των κριτών – Danii Minogue, James Blunt, Chris Isaak, Guy Sebastian – ο Andrew πέρασε την πρώτη φάση με τέσσερα “ΝΑΙ” ερμηνεύοντας το “Chains” του Nick Jonas.

Στη δεύτερη φάση, αυτή του 5 seat challenge, ο coach της ομάδας των Αγοριών κάτω των 25, Chris Isaak, κλήθηκε να επιλέξει μόνο πέντε από τα αγόρια για να συνεχίσουν. Ο Andrew τραγούδησε το “Ain’t nobody” της Chaka Khan και πήρε μια θέση στο Top 5.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Andrew Λάμπρου έγινε γνωστός αρκετά πριν τη συμμετοχή του στο X-Factor, λόγω του YouTube Channel το οποίο διατηρεί και ανεβάζει εκεί διάφορα covers του σε πολύ γνωστά κομμάτια παγκοσμίως.

Δυστυχώς η φάση των Super Home Visits δεν ήταν εξίσου τυχερή για τον Κύπριο ομογενή τραγουδιστή καθώς δεν κατάφερε να περάσει στους 3 και να μπει στα live shows. Αφορμή στάθηκε η μουσική απειρία του λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, ωστόσο άνθρωποι που γνωρίζουν απ’ έξω κι ανακατωτά την παγκόσμια μουσική βιομηχανία όπως ο Simon Cowell μίλησαν με πολύ ελπιδοφόρα λόγια για τον Andrew και το μέλλον του.

Ήδη γνωστοί τίτλοι τραγουδιών που θα συμμετέχουν στο Australia Decides 2022

Στη δημοσιότητα έχουν βγει ήδη μερικοί τίτλοι από τα υποψήφια τραγούδια για το Australia Decides 2022.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι υποψήφιοι είχαν ανακοινώσει τον τίτλο του τραγουδιού τους που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό:

  • Seann Miley MooreMy Body
  • CharleyI Suck At Being Lonely
  • Sheldon Riley–  Not the Same

Η διαγωνιζόμενη εντεκάδα

Η εντεκάδα που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας αποτελείται από τους:

  1. Isaiah Firebrace
  2. Jaguar Jonze
  3. Paulini
  4. Andrew Lamrpou
  5. Sheldon Riley
  6. G-Nat!ion.
  7. Sean Miley Moore
  8. Voyager Australia – Dreamer
  9. Charley
  10. Jude York – I Won’t Need to Dream
  11. Leea Nanos

Οι έντεκα υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre στις 26 Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision 2022. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Eurovision: Australia Decides, η SBS αποφάσισε να διοργανώσει και για το 2022 το ίδιο concept.

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2022 για λογαριασμό του SBS.

Τελευταία νικήτρια του Australia Decides ήταν η Montaigne με το τραγούδι “Don’t break me” το οποίο δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού το 2020 και συμμετείχε το 2021 με το “Technicolour”.

Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό το 2020 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2022!

1 reply
  1. Pablo in Germany
    Pablo in Germany says:

    Μήπως μοιάζει με το Running του Sandro?
    Εχει καποια σημμετοχή ο Alfie Arcuri σε όλο αυτό?

    Αν είναι το κομμάτι που θα πάει για τον εθνικό τελικό, δεν με ενθουσίασε δυστυχώς

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *