Αυστραλία: Ακούστε το δεύτερο τραγούδι του “Australia Decides 2022”!

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήδη στο Spotify Αυστραλίας, το δεύτερο τραγούδι του “Australia Decides 2022“, του εθνικού τελικού της Αυστραλίας.

Ο τίτλος του ήταν ήδη γνωστός, με το τραγούδι ονομάζεται “I Won’t Need to Dream” και ερμηνεύεται από τον 22χρονοο τραγουδιστή και συνθέτη Jude York. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ποιός είναι ο Jude York

Ο Jude York είναι ένας 22χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός που άρχισε να επιδεικνύει τις φωνητικές ικανότητές του αλλά και στη σύνθεση τραγουδιών, μόλις φέτος στα socials του.

Από την Toowoomba στην περιοχή του Queensland, ο Jude περιγράφει τον εαυτό του ως έναν εκρηκτικό και ζωντανό χαρακτήρα, που συνδυάζει τη λύπη και την ευτυχία για να δημιουργήσει μουσική την οποία μπορείτε να χορέψετε ταυτόχρονα, αλλά που επίσης προκαλεί «συναίσθημα, κλάμα και βαθύ στοχασμό».

Ο Jude είναι ένας καλλιτέχνης που δεν φοβάται να εξερευνήσει πολλά είδη μουσικής. Η καλλιτεχνία του έχει ευελιξία και, σε συνδυασμό με τους έξυπνους στίχους του που ρέουν σαν ποίηση, η μουσική του είναι γλαφυρή, μαγευτική και πιασάρικη.

Ήδη γνωστοί τίτλοι τραγουδιών

Στη δημοσιότητα έχουν βγει τις τελευταίες μέρες μερικοί τίτλοι από τα υποψήφια τραγούδια για το Australia Decides 2022.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι υποψήφιοι είχαν ανακοινώσει τον τίτλο του τραγουδιού τους που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό:

  • Seann Miley Moore– “My Body”
  • Charley –“I Suck At Being Lonely”
  • Sheldon Riley–  “Not the Same”

Australia Decides 2022

Η εντεκάδα που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας αποτελείται από τους:

  1. Isaiah Firebrace
  2. Jaguar Jonze
  3. Paulini
  4. Andrew Lamrpou
  5. Sheldon Riley
  6. G-Nat!ion.
  7. Sean Miley Moore
  8. Voyager Australia – Dreamer
  9. Charley
  10. Jude York – “I Won’t Need to Dream”
  11. Leea Nanos

Οι έντεκα υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre στις 26 Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision 2022. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Eurovision: Australia Decides, η SBS αποφάσισε να διοργανώσει και για το 2022 το ίδιο concept.

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2022 για λογαριασμό του SBS.

Τελευταία νικήτρια του Australia Decides ήταν η Montaigne με το τραγούδι “Don’t break me” το οποίο δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού το 2020 και συμμετείχε το 2021 με το “Technicolour”. Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό το 2020 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2022!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *