Αυστραλία: Οι τίτλοι των πρώτων υποψήφιων τραγουδιών του Australia Decides 2022!

Στη δημοσιότητα έχουν βγει τις τελευταίες μέρες μερικοί τίτλοι από τα υποψήφια τραγούδια για το Australia Decides 2022.

Συγκεκριμένα, τέσσερις υποψήφιοι έχουν ανακοινώσει τον τίτλο του τραγουδιού τους που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό:

  • Jude York “I Won’t Need to Dream”
  • Seann Miley Moore“My Body”
  • Charley“I Suck At Being Lonely”
  • Sheldon Riley–  “Not the Same”

Μάλιστα ο τελευταίος, ο Sheldon Riley, έδωσε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για το τραγούδι του λέγοντας σε συνέντευξη που έδωσε στο Sydney Morning Herald:

“Βασικά δεν ήταν το τραγούδι προορισμένο για την Eurovision. Ήταν περισσότερο μια αντανάκλαση του εαυτού μου και πόσο μακριά έχω φτάσει και τι έχω μάθει για τον εαυτό μου. Είναι στοχαστικό στο να μην είσαι ίδιος με όλους τους άλλους. Τα περισσότερα τραγούδια της Eurovision είναι μεγάλα και είναι για όλους, αλλά αυτό δεν είναι… είσαι προσκεκλημένος σε μια συζήτηση ένα προς ένα με τον εαυτό μου. Είναι πολύ προσωπικό.” 

Australia Decides 2022

Η εντεκάδα που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας αποτελείται από τους:

  1. Isaiah Firebrace
  2. Jaguar Jonze
  3. Paulini
  4. Andrew Lamrpou
  5. Sheldon Riley
  6. G-Nat!ion.
  7. Sean Miley Moore
  8. Voyager Australia
  9. Charley
  10. Jude York
  11. Leea Nanos

Οι έντεκα υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre στις 26 Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision 2022. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Eurovision: Australia Decides, η SBS αποφάσισε να διοργανώσει και για το 2022 το ίδιο concept.

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2022 για λογαριασμό του SBS.

Τελευταία νικήτρια του Australia Decides ήταν η Montaigne με το τραγούδι “Don’t break me” το οποίο δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού το 2020 και συμμετείχε το 2021 με το “Technicolour”. Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό το 2020 παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=gr-wWxu4974

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για τα νεότερα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *