Βόρεια Μακεδονία: Μέσω βίντεο το Eurosong 2022 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας, ανακοίνωσε την επιστροφή του εθνικού τελικού Eurosong, για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2022. Το Eurovisionfun σας αποκαλύπτει αποκλειστικά, τον τρόπο που θα γίνει η επιλογή.

Το πολύ έξι τραγούδια θα επιλεγούν, όπως είχε ανακοινωθεί, για την τελική επιλογή του Eurosong. Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση, η δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας, είχε προαναγγείλει και την συμμετοχή του κοινού στην επιλογή. Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί και καλλιτέχνες, να στείλουν την πρότασή τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας όσον αφορά τους ερμηνευτές, ενώ οι δημιουργοί επιτρέπεται να είναι και από το εξωτερικό. Το κανάλι υπόσχεται μια διαφανή διαδικασία, με τις συμμετοχές να παρουσιάζονται ζωντανά στο κοινό και με το αποτέλεσμα να κρίνεται κατά 50% από τη διεθνή κριτική επιτροπή και 50% από το τηλεοπτικό κοινό της Βόρειας Μακεδονίας.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά, αυτό που δεν είναι όμως γνωστό και το διαβάζετε σήμερα, για πρώτη φορά μέσα από το Eurovisionfun, είναι πως η διαγωνιστική διαδικασία θα μοιάζει αρκετά σε αυτή της Τσεχίας. Θα γυριστούν κάποια βίντεο, στα οποία πιθανόν και οι καλλιτέχνες να ερμηνεύουν ζωντανά τις συμμετοχές τους, με παρόμοιο background κλπ. Μέσω των βίντεο αυτών θα κληθεί να ψηφίσει το κοινό και η διεθνής επιτροπή, προκειμένου να επιλεγεί το τραγούδι και ο καλλιτέχνης, που θα εκπροσωπήσουν την Βόρεια Μακεδονία, στην Eurovision 2022.

Η τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας βάζει τα δυνατά της, προκειμένου να διοργανώσει έναν αξιόλογο εθνικό τελικό, έστω υπό αυτές τις συνθήκες, με δημοκρατικές και αξιοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον διαγωνισμό. Ευελπιστούν πως αυτή θα είναι η αρχή για μία σειρά από εθνικούς τελικούς που σε βάθος χρόνου, θα γίνονται καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.

Την Βόρεια Μακεδονία εκπροσώπησε στον περσινό διαγωνισμό ο Vasil Garganliev, με το τραγούδι Here I Stand, χωρίς όμως να καταφέρει να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=WRcSHPb_Qwc

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *