Ελλάδα: Δεν έχει ακούσει ο Κατσαρός ούτε κανείς άλλος τα τραγούδια για την Eurovision 2022!

Αναταράξεις έφεραν οι δηλώσεις του Γ. Κατσαρού στην εκπομπή της Ελ. Μελέτη, “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός μουσικός μίλησε και για τον διαγωνισμό της Eurovision, λέγοντας πως άκουσε τα πέντε υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση μας στην Eurovision 2022 και πως θα επιθυμούσε την χώρα μας να εκπροσωπήσει ο Good Job Nicky. Το παραπάνω όμως φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται ούτε από τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημητρίου, αλλά ούτε και από την ΕΡΤ με την οποία ήρθαμε σε επικοινωνία για το ζήτημα αυτό.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Γιώργος Κατσαρός, που μέχρι το 2009 ήταν συχνά πυκνά πρόεδρος των επιτροπών της ΕΡΤ, στις διαδικασίες επιλογής των συμμετοχών μας ανέφερε:

Προσπάθεια γίνεται. Δεν συμφωνώ που δεν υπάρχει διαγωνισμός. Πιστεύω πως έχουν δικαίωμα όλοι οι Έλληνες να στείλουν μια συμμετοχή. Πλέον γίνεται ανάθεση. Διαλέξανε φέτος 5 τραγούδια. Από πού; Δεν ξέρουμε. Εγώ τα άκουσα και τα 5 και περισσότερο από όλα ήθελα – όχι λόγω αγάπης – να πάει ο γιος του Πάριου. Κάνει σπουδαία καριέρα το παιδί αυτό έξω. Νομίζω δεν τον επέλεξαν λόγω του πατέρα του.

Οι δηλώσεις αυτές του Γ. Κατσαρού έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής της ΕΡΤ για την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2022, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ λοιπόν και πρόεδρος της επιτροπής, κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της Amanda στην εκπομπή Studio 4 είχε αναφέρει πως τα μέλη της επιτροπής δεν πήραν ποτέ τα τραγούδια εκτός του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Προσήλθαν ξεχωριστά για να τα ακούσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χωρίς ποτέ τα τραγούδια να φύγουν με τον οποιοδήποτε τρόπο από τα γραφεία της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγές μέσα από την ΕΡΤ πριν από λίγο μας τόνισαν πως κάποια παρανόηση πιθανότατα έγινε με τις δηλώσεις του Γ. Κατσαρού, αφού είναι αδύνατο κάποιος να έχει στην κατοχή του και τα πέντε τραγούδια. Είναι αδύνατο συνεπώς ο Γ. Κατσαρός να τα έχει ακούσει από κάποιον τρίτο, ούτε φυσικά από την ΕΡΤ.

Η ελληνική αποστολή κατά τ’ άλλα συνεχίζει εντατικά τις προετοιμασίες για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, προετοιμάζοντας με κάθε λεπτομέρεια όλα όσο αφορούν την φετινή μας συμμετοχή (video clip, live on tape, σκηνική εμφάνιση). Σε αυτό όμως που δίνουν και την μεγαλύτερη έμφαση είναι η τελική παραγωγή και μίξη του τραγουδιού.

Σας υπενθυμίζουμε πως την ερχόμενη Κυριακή στο περιοδικό Gala, θα έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε την εφ’ όλης συνέντευξη της Amanda, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Wizard
    Wizard says:

    Με αυτό το ρεπορτάζ αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η ΕΡΤ ξέρει πολύ καλά τι κάνει και θέλει το καλύτερο για την συμμετοχή μας, χωρίς να μπλέκετε ο κάθε άσχετος που το παίζει ειδικός της Eurovision!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Εθνικος τελικος επρεπε να ειχε γινει ωστε ο κοσμος να ειχε ψηφισει τον καλλιτεχνη που ηθελε βαση τραγουδιου και σκηνικης παρουσιας απο την αλλη οι καλλιτεχνες αν οχι ολοι απο αυτους που εφτασαν στην τελικη πενταδα δεν ηθελαν εθνικο τελικο δεν ηθελαν σα νεοι καλλιτεχνες να συστηθουν στο κοινο και να εχουν την χαρα να ψηφιστουν αυτο και μονο ειναι απογοητευτικο.

    Απάντηση
  3. Aristos
    Aristos says:

    Εννοείται ότι τον θυμήθηκαν στον “ALPHA BETA BASOLOPOULOS”, για προκαλέσει με τις φαντασιώσεις του. Κάθε φορά που μιλάει για το 1974, αναφέρει και ένα καινούριο ευτράπελο, σαν τα σίριαλ του καναλιού που μπήκε στον κόπο να του πάρει συνέντευξη. Ας μην ξεχνάς ότι ήταν πάντα το ανδρείκελο πρόεδρος επιτροπών σε ελληνικούς τελικούς με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα. Κάποιοι πρέπει κάποτε… σε κάποια ηλικία… να μάθουν να σιωπούν. Τα λόγια του αδικούν τη μεγάλη του καλλιτεχνική του αξία.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Γελάω-ξερνάω, με όσους “φαν” λοιδορούν και προσπαθούν να μειώσουν την προσωπικότητα καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως του κ.Κατσαρού.
    Όσο για το αν ακουσε ή δεν άκουσε τα 5 τραγούδια, ασφαλώς και δεν μπορώ να το ξέρω, αλλα δεν είναι και τα κρατικά μυστικά του κράτους ούτως ώστε να μην μπορεί να τα ακούσει κάποιος που δεν είναι στην επιτροπή. Εξ άλλου σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, η ΕΡΤ λέει ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει στην κατοχή του τα 5 τραγούδια. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι δεν τα έχει ακούσει!

    Όσο για την διεξαγωγή εθνικού τελικού, όπως έχω πει ΠΟΛΛΕΣ φορές, είναι κάτι που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο!

    Απάντηση
  5. Mara
    Mara says:

    Και τι όφελος έχει ο Γιώργος Κατσαρός να πει ψέματα δηλαδή; Όπως αναφέρει και ο προλαλήσας, δεν είναι και τα μυστικά του κράτους, γιατί αποκλείεται να τα έχει ακούσει από κάποιον τρίτο; Και στην τελική, και να τα έχει ακούσει, αυτή η δική του προσωπική άποψη. Που είναι το κακό;

    Απάντηση
  6. Μαρια
    Μαρια says:

    Όταν δεν ξέρεις τα ονόματα των καλλιτεχνών που ήταν στους 5 και ονοματίζεις αυτό που σου άρεσε σε ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ και λες αυτό ξεχώρισα και μασάς τα λογία σου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Κύριος Γιώργος δεν ξέρει τι του γίνεται και ήθελα σημασία από τα κανάλια,

    Απάντηση
  7. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Σχετική ανακοίνωση για το εν λόγω αρθρο:
    Επειδή οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι, με την ίδια ακριβώς αντζέντα, που πέρσι αμφισβητούσαν τα όσα η ΕΡΤ δήλωσε μέσω πηγών της στο Eurovisionfun για το υποτιθέμενο θέμα με την μη επιλογή της Ελ. Φουρέιρα στον διαγωνισμό λόγω ρατσισμού, αμφισβητούν τώρα το σχετικό μας άρθρο για τις δηλώσεις του Γ. Κατσαρού, προφανώς εξαιτίας παντελούς άγνοιας για το πως λειτουργεί η δημοσιογραφία. Αναφέρουμε απλά τα εξής.
    Το να αναγράφει μία ιστοσελίδα δημοσίως κάτι τόσο συγκεκριμένο και όχι απλά γενικά “σύμφωνα με τις πηγές μας”, αλλά σύμφωνα με πηγές από την ΕΡΤ, σημαίνει δύο πράγματα:
    1. Ότι η ΕΡΤ έδωσε την συγκατάθεση της για την δημοσιοποίηση της εν λόγω πληροφορίας
    2. Ότι η ΕΡΤ για να μπει στην διαδικασία της διάψευσης, σημαίνει πως ενοχλήθηκε από την αρχική δήλωση.
    Σε όσους δεν αρέσουν τα παραπάνω υπάρχει εύκολα ο δρόμος της διάψευσης μας μέσω της ΕΡΤ. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
    Το Eurovisionfun συνεχίζει πιστό στην ενημέρωση των αναγνωστών του, στηρίζοντας χωρίς αστερίσκους και υποσημείωσεις την ελληνική συμμετοχή.
    ΥΓ. Το τι εξυπηρετεί ο καθένας είναι πλέον ηλίου φαεινότερο και τα χαμπέρια έχουν φθάσει και στον πέμπτο όροφο της Αγίας Παρασκευής.

    Απάντηση
  8. Camelaki
    Camelaki says:

    Το θέμα δεν είναι αν τα άκουσε ο Κος Κατσαρός ας τα άκουσε και?? Το θέμα είναι αν ισχύει οτι το τραγούδι του Good Job Nicky δεν πέρασε λόγω ονόματος του πατέρα του όπως είπε…

    Σεβαστός ο Κος Κατσαρός και μεγάλος μουσικος αλλά αμφισβητώ λίγο το γούστο του…Το 2000 επί Αντικ ήθελε να στείλουμε την κόρη της Μούσχουρη με ένα τραγούδι που σε κοιμηζε άνετα….Η ψήφος του κοινού τότε δικαιώθηκε!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *