Ελλάδα: Η Amanda στο studio για την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού! (video)

Μέσα από μία προσωπική της ιστορία στο Instagram, η φετινή μας εκπρόσωπος, Amanda Tenfjord, κάνει γνωστό πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής της συμμετοχής μας ενώ παράλληλα ανέβασε λίγα δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι που θα μπορούσε να είναι και αυτό με το οποίο θα ταξιδέψει στο Τορίνο.

Στο στούντιο δεν είναι μόνη της, καθώς μαζί της είναι και ο συνδημιουργός του τραγουδιού, Bjørn Helge Gammelsæter.

Εξάλλου είναι ήδη γνωστό πως μέσα στον Ιανουάριο θα φθάσει στην Αθήνα για το γύρισμα του videoclip της συμμετοχής μας υπό την σκηνοθεσία του έμπειρου Κώστα Καρύδα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα μας, στη σκηνή της Eurovision η Amanda θα παρουσιάσει μία εσωτερική μπαλάντα, που οδηγεί τον ακροατή σε μία έκρηξη συναισθημάτων, η οποία γράφτηκε μετά από τον χωρισμό της με μία μακροχρόνια σχέση.

Δείτε το video στο link που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 66ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρχικά καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία ευτυχία και δημιουργικότητα!!
    Ομολογώ πως έχοντας πλέον μάθει την Αμάντα και έχοντας ακούσει όλα τα κομμάτια που έχει δημοσιεύσει, είμαι αρκετά αισιόδοξος (αν και νωρίς) για κάτι πολύ όμορφο που θα οδηγήσει και σε μια υψηλή βαθμολογικά θέση. Σίγουρα πάντως το κορίτσι αυτό είναι ταλαντούχο και υπάρχει ποιότητα και μεράκι.
    Προσωπικά όταν ακούω”εσωτερική μπαλάντα που οδηγεί σε έκρηξη συναισθημάτων” το μυαλό μου πάει στη συμμετοχή της Βουλγαρίας 2020/2021, της Ρουμανίας το 2020, Νορβηγία 2014 και Ολλανδία 2013.
    Εσείς που γνωρίζετε περισσότερα, η συμμετοχή μας με ποιο δικό της τραγούδι, που έχει ήδη κυκλοφορήσει, θα μπορούσατε να πείτε ότι μοιάζει;
    Ανυπομονώ να ακούσω τη φετινή μας συμμετοχή και καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  2. Panagiotis
    Panagiotis says:

    Το πρώτο teaser με τα έγχορδα μου άρεσε πάρα πολύ, αυτό που ακούω τώρα στο video το βρίσκω ψιλοαδιάφορο.
    Ελπίζω να είναι πιο κοντά στο πρώτο teaser το τραγούδι.

    Απάντηση
  3. tina
    tina says:

    Μακαρι να μας βγει σε καλο η μπαλαντα γιατι τις ελαχιστες φορες που πηγαμε με αυτο το ειδος μουσικης τα τελευταια χρονια τιποτα δεν πηγε καλα οσο για το teaser το εκλαμβανω ως πλακα

    Απάντηση
  4. ΚωνσταντίνοςEV
    ΚωνσταντίνοςEV says:

    Πιστεύω πως η Amanda και η ομάδα της μας ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό και η συμμετοχή του Δημήτρη Κοντόπουλου στην παραγωγή είναι απαραίτητη για να αρέσει το κομμάτι από την πρώτη στιγμή. Πάμε δυνατά

    Απάντηση
  5. Vasilios
    Vasilios says:

    Πάντως το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε ήταν σαφώς πολύ πολύ πιο καλύτερο απο αυτό που βγήκε σήμερα. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι ένα επικό τραγούδι και σε συνδιασμό με την μαγική φωνή της Αμάντα θα έχουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα από την περσινή αξιοπρεπή 10η θέση. Ακόμα και στα σχόλια λένε ότι είναι σαν νικητήριο τραγούδι. Επίσης όπιο τραγούδι θυμάμαι με βιολί η κέρδισε είτε πήρε πολύ καλή θέση. Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της μπαλάντας.

    Απάντηση
  6. Κώστας
    Κώστας says:

    Ενώ η ενορχήστρωση ακούγεται αέρινη με το Echo κλπ, η κιθάρα λίγο την γειώνει ελπίζω να είναι η ενορχήστρωση των κουπλέ ή του outro. Τα πιατινια δίνουν ένα ωραίο παλμό. Μου αρέσει το αίσθημα που σου αφήνει γενικά και πιστεύω η τελική του μίξη και παραγωγή θα είναι καλή! Ηθελα να ρωτήσω τους αγαπητούς συντάκτες αν το πρώτο “teaser” που είχε ανέβει με έγχορδα είναι από το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει ή όχι, γιατί το χθεσινό ανέβηκε από το κανάλι σας στο YouTube ως teaser, το πρώτο ομως όχι.

    Απάντηση
        • Miltos
          Miltos says:

          Εμένα μου κάνει πιο πολύ για outro ή γέφυρα. Μου αρέσει πάντως! Ήθελα να ρωτήσω αν το snippet με τα έγχορδα είναι μέρος του τραγουδιού. Το βρήκα συγκλονιστικό!

          Απάντηση
        • Κώστας
          Κώστας says:

          γέφυρα,ε; Τέλεια!! Θα είναι πολύ όμορφη, και σίγουρα η μελωδία από πάνω με την φωνή της Amanda θα δέσει άψογα!! Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι ορχηστρική η γέφυρα..;
          Πάντως από τα αποσπάσματα ακούγεται πολύ ατμοσφαιρικό και αισθάνομαι πως θα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα δομή και κορύφωση! Ανυπομονώ!!

          Απάντηση
    • Eurolover
      Eurolover says:

      Το πρώτο teaser σαν μελωδία μου θύμιζε πιο πολύ Κοντόπουλο ενώ το δεύτερο είναι πιο κοντά στις προηγούμενες δουλείες της Amanda. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το πρώτο.

      Εάν το πρώτο teaser ήταν εντελώς άσχετο, δεδομένου ότι σχεδόν σε όλους άρεσε και δημιούργησε κάποιο hype, θεωρώ πως είναι μεγάλο επικοινωνιακό λάθος που δεν το ξεκαθάρισαν εξαρχής ότι δεν είναι αυτό το τραγούδι.

      Απάντηση
      • Mi8
        Mi8 says:

        Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει άρθρο και εδώ για το πρώτο teaser. Είναι προφανές ότι οι συντάκτες δεν δύνανται να επιβεβαιώσουν ή όχι κάτι τέτοιο , αλλά το ότι έγινε άρθρο και μάλιστα έχει αναφερθεί κιόλας ότι τα έγχορδα θα παίξουν βασικό ρόλο στο κομμάτι, κάτι λέει!!

        Απάντηση
  7. Benedictos
    Benedictos says:

    Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να έχουν υπόψη τους οι της ελληνικης αποστολής ότι 19 Φεβρουαριου είναι ο τελικός του Melodi Grand Prix 2022 της Νορβηγιας, ενα σοου που εχει μεγαλη αναγνωρισιμοτητα, κυρος και τηλεθεαση εντος και εκτος Νορβηγιας. Θεωρω επιβεβλημενο να επιδιωξουμε και να εξασφαλισουμε μια εμφανιση της Αμαντα με την ελληνικη συμμετοχη εκεινη την ημερα..Πραγμα που σημαινει οτι αφενος πρεπει να εχει κυκλοφορησει το τραγουδι μας ως τοτε αλλα και το βιντεο κλιπ (πολυ σοφη η επιλογη να παρουσιαζουμε ολοκληρωμενο το πακετο τραγουδι-κλιπ ταυτοχρονα, σαν την ελληνικη προταση για τον διαγωνισμο, για πολλους και δοαφορους λογους, οχι μονο για να μην διασπωνται τα views).

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *