Ελλάδα: Σε τοποθεσία με έντονο συμβολισμό το video clip της συμμετοχής μας!

Προχωρούν με γοργό ρυθμό οι προετοιμασίες της ελληνικής αποστολής για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Οι εκκρεμότητες σιγά-σιγά κλείνονται, ενώ πλέον στρέφεται η προσοχή όλων στα γυρίσματα του video clip, τα οποία προγραμματίστηκαν να γίνουν σε μία τοποθεσία με έντονο συμβολισμό.

Στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα έρθει στην Ελλάδα η Amanda, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του video clip της συμμετοχής μας. Σκηνοθέτης όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε αρκετά προηγούμενα άρθρα μας, θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που σκηνοθέτησε και το Last Dance της Stefania.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της περσινής μας συμμετοχής, το ελληνικό στοιχείο θα προβληθεί μέσα από το video clip. Αν θυμάστε στο Last Dance είδαμε στοιχεία από την μυθολογία μας, ενώ φέτος έχει επιλεγεί μία διαφορετική προσέγγιση.

 

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε το video clip θα γυριστεί σε έναν πανέμορφο τόπο, με έντονη όμως συμβολική σημασία για όλους τους Έλληνες. Μην ξεκινήσετε τις μαντεψιές γιατί πραγματικά δεν θα το βρείτε. Η επιλογή της ΕΡΤ, αλλά και της καλλιτεχνικής ομάδας, είμαστε σίγουροι πως θα σας εκπλήξει, αλλά και θα σας εντυπωσιάσει, ενώ το οπτικό αποτέλεσμα θα μεταφέρει τις εικόνες της χώρας μας σε όλη την Ευρώπη, στέλνοντας όμως ταυτόχρονα και ένα δυνατό μήνυμα.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα όμως θα δούμε εξώφυλλο και αντίστοιχη συνέντευξη της Amanda σε ένα ακόμη μεγάλο περιοδικό, αποδεικνύοντας πως η ΕΡΤ έχει την δυναμική αλλά και τον τρόπο να επιβάλλει τα πρόσωπα που επιλέγει, χωρίς να χρειάζεται την συνδρομή δισκογραφικών εταιρειών, κυκλωμάτων κοκ. Με αφορμή φυσικά τον ερχομό της Amanda στην Ελλάδα, θα την δούμε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και στα ιδιωτικά κανάλια, που διακαώς επιθυμούν να την έχουν στις εκπομπές τους.

Τέλος,  ο Φωκάς Ευαγγελινός σχεδιάζει το σενάριο της σκηνικής μας εμφάνισης, αφού στις αρχές του επόμενου μήνα η ελληνική αποστολή θα κληθεί να δώσει στην διοργάνωση τις πρώτες της σκέψεις για την εμφάνιση που σχεδιάζει στην σκηνή του διαγωνισμού στο Τορίνο. Φυσικά, τόσο ο Φωκάς Ευαγγελινός, όσο και ο Ηλίας Κοκοτός που έχουν μεγάλη εμπειρία από αυτές τις διαδικασίες, επιθυμούν στην πρώτη αυτή διαδικτυακή συνάντηση, να μην εκθέσουν απλά σκέψεις, αλλά να παραδώσουν και τα πρώτα σχέδια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Συμβολισμός και που ενώνει όλους τους Έλληνες, μερικές σκέψεις κάνω:

    Ακρόπολη και Δελφοί τα πιο προφανή.
    Σουνιο το πιο φωτογενές και εδώ θα ποντάρω.
    Ένα άκυρο αουτσάιντερ ο αρχαίος Ελαιώνας της Αιγινας που είναι και κοντά.

    :)))

    Απάντηση
  2. Notyourtoy
    Notyourtoy says:

    Θα πω και γω την δικιά μου “μαντεψια” και το πιθανότερο μέρος κατ εμέ είναι τα Ιωάννινα, μια μαγευτική πόλη που ταυτόχρονα είναι και το hometown της Αμάντας μας. Αλλά και το γειτονικό ονειρικό Μέτσοβο θα δώσει σίγουρα Αβάντα στην Αμάντα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *