Ελλάδα: Στο Gala η Amanda δίνει την πρώτη της συνέντευξη!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενό μας άρθρο, αυτή την Κυριακή, μέσα από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και το περιοδικό Gala η Amanda θα συστηθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη στην οποία η ίδια αποκαλύπτει και άγνωστες πτυχές από την προσωπικότητα και διαδρομή της.

Η Amanda που δουλεύει την τελική μορφή του τραγουδιού της με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, δεν κρύβει σε κάθε ευκαιρία τον ενθουσιασμό της. Παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς, τελικά θα έρθει στην χώρα μας για τα γυρίσματα του video clip στο τέλος Ιανουαρίου/αρχές Φεβρουαρίου, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει αυτό το διάστημα η ομάδα δουλεύει εντατικά την παραγωγή του τραγουδιού.

 Σας υπενθυμίζουμε πως ακόμη και το ταξίδι του Δημήτρη Κοντόπουλου στην Μόσχα μπορεί να σχετίζεται με την μίξη του κομματιού στα φημισμένα VI Sound Studios, με την συνδρομή του Andrey Konoplev, κορυφαίου μηχανικού ήχου στην Ρωσία. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τόσο ο Κώστας Καρύδας εργάζεται στο σενάριο του βιντεοκλίπ, όσο και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο concept της σκηνικής μας παρουσίας. Για τα γραφικά του led επίσης, ήδη ο Ηλίας Κοκοτός είναι σε επικοινωνία με γνωστές εταιρείες του εξωτερικού, προκειμένου να ετοιμαστούν τα καλύτερα δυνατά, αφού υπάρχει άπλετος χρόνος για αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Σταυρώνω τα δάχτυλά μου, προσεύχομαι στο θεό κ ξορκίζω το κακό να μην περιέχει ο τίτλος της συμμετοχής μας τη λέξη Love…!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *