Ελλάδα: Amanda και Evangelia μαζί σε ποδοσφαιρικό αγώνα;

Μία όμορφη διαδικτυακή σχέση έχει ξεκινήσει μεταξύ της Evangelia και της Amanda. Η Evangelia που ήταν επίσης υποψήφια για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, μίλησε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιλογή της Amanda από την ΕΡΤ, με τα καλύτερα λόγια. Το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο ταλαντούχων κοριτσιών φαίνεται πως συνεχίζεται, όπως και ότι ήδη έχει αναπτυχθεί μία οικειότητα.

Θέλοντας η Evangelia να ευχηθεί καλή χρονιά στην Amanda και κάτω από μία φωτογραφία όπου η Amanda συμμετέχει σε μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η Evangelia της προτείνει να παίξουν σύντομα ποδόσφαιρο μαζί, με την εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2022 να δέχεται με χαρά!

Μπορεί φυσικά να μην τις δούμε να παίζουν σύντομα μαζί ποδόσφαιρο, ίσως όμως τις δούμε να συνεργάζονται καλλιτεχνικά, αφού είναι εμφανές πως υπάρχει μία σχέση αλληλοεκτίμησης.

Η Amanda πέρασε οικογενειακά τις ημέρες των εορτών, δουλεύοντας όμως παράλληλα με τον παραγωγό της την τελική εκδοχή του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό. Από την άλλη η Evangelia όπως δήλωσε και η ίδια, αναμένει την απάντηση του ΡΙΚ στην πρόταση που κατέθεσε και εκεί για την κυπριακή εκπροσώπηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *