Θα μπορέσουν οι Ευρωπαίοι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το American Song Contest σε ζωντανή μετάδοση;

Απέχουμε μόνο μερικές εβδομάδες από την διεξαγωγή του πρώτου American Song Contest (Αμερικάνικος Διαγωνισμός Τραγουδιού) και όλο και περισσότεροι fans ανά τον κόσμο αναρωτιούνται αν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σόου ζωντανά από τις χώρες τους.

Η φινλανδική δημόσια τηλεόραση Yle αυτόν τον καιρό έχει ανακοινώσει την μετάδοση μιας εκπομπής αφιερωμένη στο American Song Contest, αλλά καμία άλλη επίσημη πληροφορία, όπως οι μέρες της μετάδοσης ή αν θα υπάρχει σχολιασμός στα Φινλανδικά δεν έχουν δοθεί ακόμα.

Ωστόσο, κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει τις χώρες-μέλη τις EBU να έχουν το δικαίωμα να μεταδώσουν τον διαγωνισμό, αφού η ίδια η EBU είναι στενά συνδεδεμένη με το American Song Contest. Βέβαια τίποτα δεν έχει ειπωθεί επίσημα ακόμα.

Το show ξεκινάει το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2022 στο NBC

Συμμετοχές και από τις 50 πολιτείες, την Washington D.C. και άλλες 5 περιοχές θα μοιραστούν σε τρεις προκριματικούς γύρους. Αυτοί που θα προκριθούν, θα προχωρήσουν στον ημιτελικό και καταληκτικά, αυτοί που θα καταφέρουν να περάσουν στον Μεγάλο Τελικό θα αγωνιστούν στην ψήφο του κοινού για τον τίτλο του  “Best Original Song” (καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού) της Αμερικής

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *