Ιρλανδια: Ακούστε τα δύο πρώτα υποψήφια τραγούδια για την Eurovision 2022!

Όπως διαβάσατε σε χθεσινό μας άρθρο, σήμερα πριν από λίγο, μέσα από την εκπομπή “Ryan Tubridy Show” του ραδιοφωνικού σταθμού RTÉ Radio 1, αποκαλύφθηκαν δύο από τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision φέτος.

Τα τραγούδια

  • Πρώτη υποψηφιότητα για την Ιρλανδία φέτος, το “I’m Loving me” με την Rachel Goode και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:
  • Δεύτερη υποψηφιότητα για την Ιρλανδία φέτος, το “Real Love” με τον Βrendan Μurray εκπροσώπησε την Ιρλανδία στην Eurovision 2017 με το τραγούδι “Dying To Try” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Τα τραγούδια αυτά θα διαγωνιστούν στην ειδικού σκοπού εκπομπή Late Late Eurovision Special που θα αποτελέσει το φετινό εθνικό τελικό της Ιρλανδίας, που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου, μαζί με τα υπόλοιπα τέσσερα που θα ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα από την ίδια εκπομπή, από αύριο, ένα κάθε μέρα, μέχρι το τέλος της βδομάδας που διανύουμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Αν τα υπόλοιπα 4 τραγούδια είναι όπως τα 2 πρωτα, τότε θα ναι δύσκολα τα πράγματα ΚΑΙ φέτος για την Ιρλανδία.
    Προσωπικά δεν μου άρεσε κανέναν από τα 2 που άκουσα.

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    I’m loving me: έχω αδυναμία στους 80’s ήχους, οπότε μια χαρά μου ακούστηκε αυτό. Χωρίς να είναι φυσικά κάτι το ιδιαίτερο σαν τραγούδι.

    Real Love: μπαλάντα του σωρού, χιλιοακουσμένη.

    Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Παρακολουθώ το διαγωνισμό φανατικά τα τελευταία χρόνια και κάθε φορά που ακούω τα υποψήφια τραγούδια που επιλέγει ο ιρλανδικός ρδτπτικος φορέας, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτή η χώρα κατάφερε να έχει τόσες νίκες στο παρελθόν. Sad but true. Το ότι εψαξαν και βρηκαν τραγουδι στο ιδιο στιλ αλλα ακομα πιο επιφανειακο και ρηχο απο το περσινο Ride της Πολωνιας και ειπαν ωραια αυτο μπορει να μας εκπροσωπησει, ειναι το κερασακι στην τουρτα.

    Απάντηση
  4. U know me
    U know me says:

    Πραγματικά μου φαίνεται αδιανοητο ότι παρόλο τις αποδεδειγμένα συνεχεις αποτυχία ο φορέας της Ιρλανδία συνεχίζει να παραμένει στα 90’s

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και τα δύο κάτω του μετρίου. Ελπίζω τα άλλα 4 να έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον γιατί ακόμα μια χρονιά η Ιρλανδία θα έχει πρόβλημα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *