Ισραήλ: Οι δυο πρώτοι φιναλίστ του X Factor Israel!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρώτος ημιτελικός του X Factor Israel, η διαδικασία με την οποία θα επιλέξει το Ισραήλ την επόμενη του συμμετοχή στο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Οι έξι καλλιτέχνες που έχουν απομείνει στο X Factor Israel είναι:

  • Inbal Bibi
  • Eli Huli
  • Michael Ben David
  • Sapir Saban
  • Shahar Edwi
  • Anna Steffaniee

Οι έξι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε τρεις μονομαχίες, οι πρώτοι που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν η Inbal Bibi και ο Shahar Edwi. Οι άλλοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι, Michael Ben David, Anna Steffaniee, Eli Huli και Sapir Saban διαγωνίστηκαν σε δύο ακόμη μονομαχίες μεταξύ τους. Οι τρεις νικητές από το πρώτο στάδιο ανέβηκαν στην σκηνή σε μια μοιραία τριλογία μέσα από την οποία οι δύο πρώτοι διαγωνιζόμενοι εξασφάλισαν τη θέση τους στον τελικό.

Οι δυο πρώτοι φιναλίστ που θα τους δούμε στο τελικό του X Factor, στις 5 Φεβρουάριου είναι:

  1. Inbal Bibi
  2. Eli Huli

O δεύτερος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου στις 21:15 στο Channel 13 όπου θα μάθουμε τους τελευταίους δυο φιναλίστ του X Factor Israel.

Λίγα λογία για το τελικό του X Factor Israel

Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου με τέσσερις φιναλίστ. Οι Κριτές του φετινού X Factor ήταν η Netta Barzilai, ο Aviv Geffen, η Margalit Tzan’ani, ο Ran Danker και η Miri Mesika.

Η επιτροπή αυτή θα αναθέσει δύο τραγούδια στον καθένα από τους τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού του X Factor. Σε πρώτη φάση, μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής θα επιλεγεί ένα από τα δύο τραγούδια του κάθε φιναλίστ.

Το τραγούδι που θα επιλεγεί θα είναι εκείνο με το οποίο ο κάθε συμμετέχων θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση του Ισραήλ για τη Eurovision 2022. Ακολούθως, το κοινό και η κριτική επιτροπή θα επιλέξουν από κοινού τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Τορίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Ισραήλ στην Eurovision 2022.

Πηγή: Channel 13

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *