Ιταλία: Αύριο η σύσκεψη με τον δήμαρχο του Τορίνο για τις εξελίξεις του διαγωνισμού

Αύριο, 10 Ιανουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Stefano Lo Russo, δήμαρχου της πόλης του Τορίνο με τη σύμβουλο πολιτισμού, Rosanna Purchia και τον σύμβουλο τουρισμού και μεγάλων εκδηλώσεων, Mimmo Carretta, για να γίνει απολογισμός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Την είδηση ​​μετέδωσε η εφημερίδα «La Stampa», η οποία αναφέρει ότι στη σύνοδο κορυφής θα συζητηθεί και ο τρόπος προσαρμογής της προετοιμασίας της εκδήλωσης λόγω της Covid-19. Εφόσον δεν αμφισβητείται η διεξαγωγή του διαγωνισμού, η διοργάνωση όλων των παράπλευρων εκδηλώσεων πρέπει απαραίτητα να λάβει υπόψιν την κατάσταση της πανδημίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο, η διοργάνωση συνεχίζεται και τα χορηγικά προβλήματα θα επιλύονταν ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες των οικονομικών κατηγοριών του Τορίνο. Επίσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή της εκδήλωσης, στην οποία θα συμμετέχουν τοπικές εταιρείες και επαγγελματίες. Η ελπίδα όσων εργάζονται για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision είναι ότι η κορύφωση των μολύνσεων θα ξεπεραστεί τις επόμενες εβδομάδες και ότι η αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης θα επιτρέψει τον περιορισμό των μέτρων.

Στις 25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Ημιτελικών. Κατά τη διάρκεια της τελετής θα γίνει και η τελετή παράδοσης μεταξύ Ρότερνταμ και Τορίνο. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Palazzo Madama, προβλέπει την παρουσία περίπου εκατό ατόμων, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροσωπείας από την Ολλανδία, με επικεφαλής τον δήμαρχο του Ρότερνταμ, Ahmed Aboutaleb, τους ηγέτες της RAI και της EBU. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πρόγραμμα-πλαίσιο που θα πρέπει να αναθεωρηθεί με βάση την εξέλιξη των λοιμώξεων στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε πως η Eurovision 2022 θα διεξαχθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο PalaOlimpico του Τορίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 66ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

πηγή: La Stampa

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Πρέπει λογικά να είναι η πιο “βολική”, από πλευράς πρόσβασης, γιουροβίζιον για τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια.
    Νομίζω υπάρχει κατευθείαν πτήση από Ελλάδα μέχρι και για Μπέργκαμο (υπήρχε μέχρι πρόπερσι τουλάχιστον).

    Απάντηση
    • Paschalis Barmpoutis
      Paschalis Barmpoutis says:

      Δεν υπάρχει μεν απευθείας πτήση για Τορίνο από Ελλάδα, αλλά το Μπέργκαμο και το Μιλάνο είναι πολύ κοντά στο Τορίνο. Μένει να δούμε αν θα υπάρχει διεθνές κοινό στον διαγωνισμό και πόσα άτομα.

      Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Ναι, αυτό είχα κι εγώ υπόψιν μου, ότι το Μπέργκαμο και το Μιλάνο είναι πολύ κοντά στο Τορίνο.
        Όσο για το κοινό, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα έχουν εξομαλυνθεί μέχρι τότε. Fingers crossed 😉

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *