Ιταλία: Είναι επίσημο | Με κοινό το Sanremo 2022!

Μία πολύ ευχάριστη αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρουσα είδηση, είχαμε πριν από λίγο από την διοργανώτρια χώρα του φετινού διαγωνισμού Ιταλία. Όπως ανακοινώθηκε από τις ιταλικές αρχές οι εκδηλώσεις στο Teatro Ariston εξισώνονται με τις λοιπές θεατρικές παραστάσεις και έτσι είναι πλέον δυνατή η διάθεση των εισιτηρίων για το επικείμενο φεστιβάλ του Sanremo. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το Sanremo 2022 θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του κοινού και πάντα φυσικά με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, κατά της πανδημίας.

Προχωράνε κανονικά οι προετοιμασίες του Sanremo 2022, με τις πρόβες να είναι ήδη σε εξέλιξη, το παζλ των προσκεκλημένων να συμπληρώνεται σιγά σιγά και τις εκκρεμότητες που απέμεναν να επιλύονται.

Ένα σημαντικό ερωτηματικό ήταν και η παρουσία του κοινού ή όχι στο φετινό φεστιβάλ. Μέχρι στιγμής η ιταλική νομοθεσία απαγόρευε τις μουσικές/συναυλιακές παραστάσεις που πραγματοποιούνταν στο Teatro Ariston. Από τις 12 Ιανουαρίου όμως, οι παραστάσεις αυτές εξισώνονται με τις υπόλοιπες θεατρικές παραστάσεις, που επιτρέπουν την παρουσία κοινού. Έτσι η ΡΑΙ χωρίς να χάσει καθόλου χρόνου ανακοίνωσε πως από τις 14 Ιανουαρίου, θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο Teatro Ariston τις βραδιές του φεστιβάλ, δεν θα είναι όμως μόνο η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου, αλλά και η κατοχή του super green pass, όπως ονομάζεται στην Ιταλία. Το πιστοποιητικό αυτό το διαθέτει, μόνο όποιος έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του κατά της  COVID-19 και δεν έχουν παρέλθει έξι μήνες από αυτόν. Στην περίπτωση δηλαδή που μεσολαβεί μεγαλύτερο διάστημα των έξι μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, τότε απαιτείται και η επαναληπτική δόση για την ανανέωση του super green pass.

Αν και φυσικά είναι ακόμη πολύ νωρίς, τα μέτρα που λαμβάνει η RAI για το Sanremo, αλλά και γενικότερα για όλους τους κλειστούς χώρους, μέσα μεταφοράς, καφέ, εστιατόρια κλπ, είναι πολύ πιθανό να ισχύουν και κατά την διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision το Μάιο.

Όσοι τυχόν επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο για το Sanremo 2022, μπορούν να το πράξουν από τις 14/1, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Το Sanremo 2022 θα διεξαχθεί από τη 1 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2022, μέσω του οποίου φυσικά θα αναδειχθεί και ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στον φετινό διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *