Καλομοίρα: “Έχω έτοιμο τραγούδι για την Eurovision”!

Ποδαρικό έκανε στο MEGA η Καλομοίρα. Η διάσημη τραγουδίστρια ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά, μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα!» , σε απευθείας μετάδοση από την Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Καλομοίρα ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι και τη ζωή της στις ΗΠΑ. Η ίδια συγκινήθηκε από το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν οι συντελεστές της εκπομπής και μίλησε για το παρελθόν της στην Ελλάδα και την προσπάθεια που έκανε για να εκπληρώσει το όνειρό της: να γίνει τραγουδίστρια.

«Μου έχει λείψει πολύ η Ελλάδα, η δουλειά, ο κόσμος, τα παρασκήνια» σημείωσε και πρόσθεσε: «Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολα με τα παιδιά, γιατί είναι σε μικρή ηλικία και όλοι μας οι συγγενείς βρίσκονται στις ΗΠΑ. Νοιώθω ότι δεν θα είμαι καλή μαμά, αν κάνω εγώ αυτό που θέλω και εκείνα να μην βλέπουν κανένα συγγενή τους».

«Ζω άλλη ζωή εδώ, είμαι Ελληνίδα 100%, αλλά γεννήθηκα εδώ και έχω μια νορμάλ καθημερινότητα. Στην Ελλάδα κάνω μια άλλη ζωή» συμπλήρωσε η Καλομοίρα, τονίζοντας ότι τα παιδιά της δεν την έχουν δει να τραγουδά ζωντανά. «Με ρωτάνε τα παιδιά μου, γιατί θέλουν από σένα συνέντευξη» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, σημείωσε ότι ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά, ενώ τόνισε πως κάνει γυμναστική κάθε ημέρα 06:00 – 07:00. «Είναι η μόνη ώρα που μπορώ, γιατί μετά πρέπει να τους φτιάξω πρωινό» ανέφερε.

Καλομοίρα και Eurovision για μία ακόμη φορά

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί και για την Eurovision, μια ιστορία που κρατά τουλάχιστον από το 2018, όταν και για πρώτη φορά ακούστηκε το όνομα της ως πιθανή εκπρόσωπος της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Έχω έτοιμα πέντε τραγούδια, το ένα εκ των οποίων είναι για τη Eurovision που το κρατάω αν τύχει να πάω πάλι. Το κρατάω αν κάτι γίνει. Είναι φοβερό, είναι το ωραιότερο τραγούδι…Το είχα γράψει με τον Claydee, τον Mohombi και με πολύ επιτυχημένους ανθρώπους.

Η Καλομοίρα απαντά και στο ερώτημα αν θα εκπροσωπούσε κάποια άλλη χώρα πλην της Ελλάδας.

Μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά σκέφτομαι πως θα κρατήσω άλλη σημαία!

Τέλος, συμπλήρωσε για το μέλλον της στο χώρο της μουσικής, τονίζοντας ότι έχει συνεργαστεί με επιτυχημένους παραγωγούς και αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα τα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Σας υπενθυμίζουμε πως μέσα από το Eurovisionfun τον Αύγουστο , είχατε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Καλομοίρας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022. Τελικά για άγνωστους λόγους δεν υπέβαλε την συμμετοχή της στην ΕΡΤ, παρότι όντως ήταν στην Ελλάδα για την ηχογράφηση αυτών των τραγουδιών, με την συνδρομή του Claydee, αλλά και του Mohombi, ενώ είχε πραγματοποιήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και ραντεβού στην ΕΡΤ για τον σκοπό αυτό.

Ξέρουμε πως σας έχουμε ρωτήσει πολλές φορές. Εσείς θα θέλατε την Καλομοίρα να επιστρέφει στην Eurovision;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    Φυσικά και την θέλουμε στην Eurovision και της το χρωστάμε!Είναι μια όμορφη και αγαπητή εκπρόσωπος όχι μόνος για τους Έλληνες αλλά και για τους Ευρωπαίους τηλεθεατές!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “Έχω έτοιμα πέντε τραγούδια, το ένα εκ των οποίων είναι για τη Eurovision που το κρατάω αν τύχει να πάω πάλι. Το κρατάω αν κάτι γίνει. Είναι φοβερό, είναι το ωραιότερο τραγούδι…Το είχα γράψει με τον Claydee, τον Mohombi και με πολύ επιτυχημένους ανθρώπους.”

    “Μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά σκέφτομαι πως θα κρατήσω άλλη σημαία!”
    Ίσως έμμεσα δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει να εκπροσωπήσει την Κύπρο; Μακάρι πάντως αν έχει όντως ένα τόσο δυνατό κομμάτι να τη δούμε στο κοντινό μέλλον να μας εκπροσωπει.
    Κατά τη γνώμη μου αξίζει περισσότερο μια απευθείας ανάθεση από την Demy ή ακόμα χειρότερα τους Argo….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *