Κύπρος: Οι Marvin Dietmann & Dan Shipton θα είναι η καλλιτεχνική ομάδα για την Eurovision 2022!

Σήμερα ο Marvin Dietmann ανάρτησε στα stories του στο Instagram ότι ο ίδιος και ο Dan Shipton θα είναι η καλλιτεχνική ομάδα πίσω από την κυπριακή συμμετοχή για την Eurovision 2022.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, το ΡΙΚ έχει καθυστερήσει να ανακοινώσει τον καλλιτέχνη που θα το εκπροσωπήσει στην επερχόμενη Eurovision, καθώς πρώτα θα πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι και μεταγενέστερα ο τραγουδιστής.

Αυτό που έχει αναφερθεί από την Κυπριακή Αποστολή είναι ότι η φετινή συμμετοχή θα έχει Κυπριακό χρώμα. Δεν υποδηλώνει απαραίτητα τη συμμετοχή κάποιου Κύπριου καλλιτέχνη ως εκπροσώπου αλλά ευρύτερα στη δημιουργική ομάδα του τραγουδιού.

Μέχρι τώρα, το ΡΙΚ δεν έχει καταλήξει ούτε στο τραγούδι, ούτε στον καλλιτέχνη που θα βρεθεί στο Τορίνο, ωστόσο η αναζήτηση συνεχίζεται.

Η Κύπρος πέρσι τερμάτισε στην 16η θέση, με την Έλενα Τσαγκρινού να ερμηνεύει το τραγούδι “El Diablo”.

https://www.youtube.com/watch?v=ZHeydRCBPNs&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2022!

Πηγή: OGAE Greece

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κυπριακό χρώμα λένε και για την ώρα το μόνο κυπριακό που βλέπουμε είναι η σημαία…
    Η εκτός και αν είναι το κυπριακό χρώμα η make up artist ή μία χορεύτρια/της…
    Για αρχή ελπίζω να βρουν (επιτέλους) τραγούδι και έπειτα καλλιτέχνη αν και συνήθως η λογική λέει ότι αυτά καταθέτονται σαν πακέτο- πρόταση όπως κάνει (και φέτος) η ΕΡΤ. Αλλιώς αν πρώτα επιλέγεται το ένα και μετά το άλλο, συνήθως το αποτέλεσμα είναι να δίνονται κακά τραγούδια σε ερμηνευτές με κάποιες δυνατότητες (βλ. demy/Τάμτα) ή αντίθετα, οκ-πιασάρικα τραγούδια σε ερμηνεύτριες που δεν μπορούν να τα βοηθήσουν να αναδειχθούν (βλ. τσαγκρινού). Ελπίζω να καταλήξουν κάπου επιτέλους εκεί στο ΡΙΚ, Φλεβάρης μπήκε…

    Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Συμφωνω απολυτα για την Ταμτα, τη χαντακωσαν με το ανεμπνευστο αντιγραφο του Φουεγκο. Επρεπε να την αφησουν να κανει τα δικα της, κυκλοφορησε μια alternative κομματαρα ( N.e.r.o ) και λεω μακαρι να πηγαινε με αυτο.

      Για τη Ντεμυ διαφωνω. Υπερτιμημενη, ουτε performing skills εχει ουτε τις φωνητικές δυνατοτητες που λενε ολοι. Το 2017 και το τραγούδι μας ηταν μετριο, και η παρουσιαση, και η επίδοση της καλλιτεχνιδας.

      Οσο για τη Τσαγκρινου, ηταν οσο έπρεπε θαρρω για το el diablo. Δεν ηταν και το απιστευτο κομματι. Ισα ισα που ειχε μια risky θεματικη στους στιχους και απο την αρχη ολοι ελεγαν πως ηταν αντιγραφή του Bad romance.

      Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Α καλά, έχει χάσει τη μπαλα η Κύπρος φέτος. Όλα ανάποδα, όλα λάθος. Δύσκολα τα πράγματα για τους Κύπριους, είναι και σε δύσκολο ημιτελικό..όλα του γάμου δύσκολα.

    Απάντηση
  3. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Δεν αργει λιγακι η Κύπρος να αποφασισει;
    Αφου στο τελος θα καταληξουν με καποιον Ελληνα καλλιτεχνη της panik και καποιο dance track απτα συρταρια τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *