Μαυροβούνιο: Με το ”Breath/Unforgivable” η Vladana Vučinić στο Τορίνο!

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η δημόσια τηλεόραση του Μαυροβουνίου, RTCG, ανακοίνωσε την Vladana Vučinić ως την εκπρόσωπο της χώρας για την Eurovision 2022. Η ίδια με δημοσίευση της στο Instagram αποκάλυψε πως ο διάσημος δημιουργός Darko Dimitrov είναι ο συνθέτης της συμμετοχής της.

Σήμερα το πρωί η εκπρόσωπος της χώρας αποκάλυψε πως το τραγούδι έχει τίτλο ”Breath/Unforgivable”. Το κομμάτι είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και αποτελεί μια δυναμική μπαλάντα με ξεκάθαρο μήνυμα, αφιερωμένο στη μητέρα της Vladana, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή.

Η Vladana είπε το τραγούδι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ υπάρχει πρόθεση να κυκλοφορήσει και η εκδοχή του τραγουδιού στα Ιταλικά. Ακόμη, χαρακτήρισε το τραγούδι της, ως συναισθηματικό, δυνατό και μελαγχολικό, ενώ αποκάλυψε πως θα είναι μόνη στη σκηνή της Eurovision, στο Τορίνο.

Τέλος, ο προϋπολογισμός για τη συμμετοχή στην Eurovision 2022,  θα είναι μικρότερος από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο το ποσό  της συμμετοχή της που καταβλήθηκε, ανέρχεται στα 28 χιλιάδες ευρώ, που είναι το χαμηλότερο ποσό από όλους τους προηγούμενους συμμετέχοντες, ανακοίνωσε στο συνέδριο του RTCG.

Who is Who

Η Vladana Vučinić, 36 ετών, είναι τραγουδίστρια και συνθέτρια, με τη ροκ και την ποπ να αποτελούν τα δύο αγαπημένα της είδη. Έχοντας ρίζες από τη Βόρεια Μακεδονία, η Vladana έδειξε από την παιδική της ηλικία την κλίση της προς μουσική. Απόφοιτη μουσικών σχολείων, η Vladana ασχολήθηκε και με τη δημοσιογραφία στα νεανικά της χρόνια.

Το 2003 η – 17 χρόνων τότε – Vladana έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε μία εκπομπή καραόκε, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το πρώτο της σινγκλ. Το 2005 και το 2006 έλαβε μέρος στο Montevizija, τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής του Μαυροβουνίου (τότε Σερβία-Μαυροβούνιο) στη Eurovision.

Ένα χρόνο αφότου ηχογράφησε το πρώτο της σινγκλ στα αγγλικά, “Bad Girls Need Love Too”, η Vladana κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ. Το άλμπουμ τέθηκε σε κυκλοφορία τον Δεκέμβριο του 2010.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Vladana ασχολήθηκε και με τη δημοσιογραφία κατά τα νεανικά της χρόνια, όντας απόφοιτη του πανεπιστημίου της Ποντγκόριτσα. Η εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου στο Τορίνο υπήρξε η δημιουργός και εκδότρια ενός σάιτ μόδας, στο οποίο παρουσίαζαν τα έργα τους αρκετοί Μαυροβούνιοι σχεδιαστές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2022!

Πηγή: RTCG

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *