Νορβηγία: Για αντιγραφή κατηγορείται το “Death Of Us” της Elsie Bay!

Είναι το φαβορί σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων στην παρούσα τουλάχιστον φάση, για την νίκη στο MGP 2022 και την εκπροσώπηση της Νορβηγίας στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Διαδικτυακές διαμάχες όμως έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο Twitter, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το Death Of Us της Elsie Bay έχει πολύ έντονες ομοιότητες, όχι με ένα, άλλα με δύο τραγούδια.

Συγκεκριμένα οι χρήστες στο Twitter, βρίσκουν αρκετές ομοιότητες στο Death Of Us, τόσο με το Young And Beautiful της Lana Del Rey, όσο και με το Forgotten Love της Aurora, η οποία μάλιστα είναι και Νορβηγίδα.

Για να τονίσουν αυτές τις ομοιότητες οι χρήστες στο Twitter έφτιαξαν και σχετικά βίντεο, όπου συγκρίνουν τα δύο κομμάτια, στα σημεία όπου οι ομοιότητες είναι κάτι παραπάνω από αρκετές.

Μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

  • Σύγκριση με το Young And Beautiful της Lana Del Rey:
  • Σύγκριση με το Forgotten Love της Aurora:

Σας υπενθυμίζουμε πως το Death Of Us της Elsie Bay συμμετέχει ως απευθείας φιναλίστ στον τελικό του MGP 2022 στις 19 Φεβρουαρίου. Το ερχόμενο όμως Σάββατο 15 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή της, στον πρώτο ημιτελικό του MGP 2022.

Πιστεύετε πως υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του τραγουδιού της Elsie Bay και των άλλων τραγουδιών; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Προφανώς και υπάρχουν ομοιότητες. Το θέμα είναι αν το ερμηνεύσει ζωντανά είναι εξίσου καλή με τη studio version και να έχει ετοιμάσει κάτι της προκοπής επι σκηνής.
    Νομίζω ότι πάντα υπήρχαν (και θα υπάρχουν) ομοιότητες μεταξύ κάποιων τραγουδιών. Και πέρσι το τραγούδι της Κύπρου έμοιαζε πάρα πολύ με άλλα τραγούδια, όπως και το βίντεο κλιπ.

    Απάντηση
  2. tbww
    tbww says:

    Ναι οκ κάθε χρόνο τα ίδια λένε για τα φαβορί. Και λογικό να έχουν ομοιότητες τραγούδια μεταξυ τους. Ποτε δεν έχει υπάρξει πραγματικο προβλημα , ορθώς.

    Απάντηση
  3. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Ναι θυμίζει λίγο και γενικά με ενοχλούν οι “αντιγραφές” στα τραγούδια ,το Death of us όμως για μένα είναι ένα υπέροχο τραγούδι που κάθε φορά που το ακούω με μαγεύει και μου αφήνει μια τελείως διαφορετική αίσθηση σε σχέση με αυτά που γίνεται η σύγκριση.

    Απάντηση
  4. Fragkos
    Fragkos says:

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δημοσιογραφία, συγχαρητήρια!!!
    Βγήκε μία νέα κοπέλα με παρόμοιο τραγούδι με το δικό μας και είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να πέσουμε να την φάμε σωστά; Μπας και μας κλέψει τους ψήφους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *