Νορβηγία: Οι Subwoolfer δεν θα εμφανιστούν στον Γ’ ημιτελικό του Melodi Grand Prix 2022!

Οι Subwoolfer δεν θα εμφανιστούν στον Τρίτο Ημιτελικό  του Melodi Grand Prix 2022 αυτό το Σάββατο λόγω θετικού τεστ στον Covid-19. Οι Subwoolfer είναι πλέον το φαβορί των στοιχημάτων για να κερδίσουν το Melodi Grand Prix 2022 και διαγωνίζονται με το τραγούδι “Give That Wolf A Banana”.

Οι Subwoolfer επιβεβαίωσαν την είδηση της διάγνωσης Covid-19 μέσω δήλωσης στο NRK:

«Στο ταξίδι της ανακάλυψης γύρω από τη γη, συναντήσαμε ένα πλάσμα που ονομάζεται όμικρον

Οι Subwoolfer, που έχουν ήδη προκριθεί στον τελικό, θα εμφανιστούν σε έναν από τους υπόλοιπους ημιτελικούς. Οι NorthKid, που επρόκειτο να εμφανιστούν στον Ημιτελικό 4, θα εμφανιστούν αυτήν την εβδομάδα. Το μέλος του συγκροτήματος ΝorthKid, Bilal Saab σχολίασε:

«Ήρθε πολύ απότομα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν σε σχέση με τη σκηνή, κυρίως με τις πρόβες του τραγουδιού, καθώς τώρα έχουμε μια εβδομάδα λιγότερη να δουλέψουμε αλλά όπως λένε: «Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί».

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση Covid-19 στο Melodi Grand Prix φέτος. Ο Frode Vassel, ο οποίος πέρασε στον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό του Melodi Grand Prix διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, λίγες μέρες μετά το πέρας του ημιτελικού.

Ο Stig Karlsen, επικεφαλής παραγωγός του MGP, διαβεβαίωσε το κοινό ότι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί:

« Δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε τη φετινή παραγωγή ζωντανή, αλλά το κοινό πρέπει να γνωρίζει ότι τίποτα δεν σταματά το Melodi Grand Prix, ούτε καν μια πανδημία».

Η πλήρης λίστα με τις ημερομηνίες του Melodi Grand Prix:

  • 15 Ιανουαρίου – 1ος Ημιτελικός
  • 22 Ιανουαρίου – 20ς Ημιτελικός
  • 29 Ιανουαρίου – 3ος Ημιτελικός
  • 5 Φεβρουαρίου – 4ος Ημιτελικός
  • 12 Φεβρουαρίου – Γύρος Δεύτερης Ευκαιρίας
  • 19 Φεβρουαρίου – Μεγάλος Τελικός

πηγή: NRK

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *