Νορβηγία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό του MGP 2022!

Συνεχίζεται απόψε το MGP 2022, με τον δεύτερο ημιτελικό. Τέσσερα τραγούδια θα διαγωνισθούν για το επόμενο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Δύο τραγούδια φαίνεται να παλέψουν για το επόμενο εισιτήριο που θα οδηγήσει στον Τελικό του MGP. Ο Stefen Jakobsen, με το τραγούδι With me Tonight, τις τελευταίες μέρες πέρασε στην πρώτη θέση των στοιχημάτων, ενώ είναι πρώτος και στα streams στο Spotify. Από την άλλη η Farida με το Dangerous, φαίνεται να μειώνει την διαφορά, όντας πρώτη στη βαθμολογία των κριτικών του NRK.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τον Πρώτο Ημιτελικό, προκρίθηκε ο Frode Vassel με το τραγούδι Black Flowers, ανατρέποντας στοιχηματικές εταιρείες και charts, καθώς ήταν αμφότερα στην τελευταία θέση.

Απόψε ο Δεύτερος Ημιτελικός

Ο δεύτερος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω τέσσερις υποψηφίους:

Οι τέσσερις συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε δύο μονομαχίες, από την οποία θα προκύψουν οι δύο που θα μονομαχήσουν για μία θέση στον μεγάλο τελικό της νορβηγικής εθνικής επιλογής. Τα ζευγάρια, όπως προέκυψαν από τη χθεσινή κλήρωση, είναι:

  1. Lily Lowe – Bad Baby VS  Stefen Jakobsen – With me Tonight
  2. Farida – Dangerous  VS  Daniel Lucas – Kvelertak

Αφού ολοκληρωθούν και οι δυο μονομαχίες, οι νικητές προχωρούν στην χρυσή μονομαχία και ο νικητής περνάει στον τελικό.

Guest εμφάνιση θα κάνει και ο ένας εκ των πέντε απευθείας φιναλίστ, ο Christian Ingebrigtsen που θα ερμηνεύσει τη συμμετοχή του Wonder of the world.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus Bergh και Mikkel Niva.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον δεύτερο ημιτελικό του MGP 2022 στις 20:55 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *