Νορβηγία: Φήμη για υψηλό επίπεδο τραγουδιών και ένα τραγούδι νίκης στην Eurovision 2022!

Εν αναμονή της ανακοίνωσης των υποψηφίων και των τραγουδιών η οποία πήρε αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου, το Eurovision Norway έκανε μια αποκάλυψη για τα φετινά υποψήφια του MGP 2022.

Το Eurovision Norway είναι μια μεγάλη ιστοσελίδα φαν του εθνικού τελικού της Νορβηγίας με 21.000 εγγραφές και με ένα φόρουμ στο οποίο συμμετέχουν 5.000 άτομα, όπου μπορούν και να συζητήσουν για το MGP 2022. Τα μέλη του site απόψε, δύο ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, άκουσαν τα υποψήφια τραγούδια και έκαναν μια ανάρτηση στο twitter η οποία έλεγε συγκεκριμένα:

“Έχουμε ακούσει κάθε τραγούδι του MGP και ο πήχης έχει ανέβει στην κορυφή. Είναι πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός που είναι αδύνατο να προβλέψεις το αποτέλεσμα. Κατά τη δική μου γνώμη, ένα τραγούδι ξεχωρίζει κατά πολύ και πιστεύω ότι είναι πιθανό να κερδίσει και την Eurovision αυτό το κομμάτι”

Θυμίζουμε πως αυτή η σελίδα έκανε και την ανακοίνωση για την πιθανή επιστροφή ενός Eurostar στο MGP 2022, όπως διαβάσατε εδώ.

Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι να δούμε αν οι φήμες θα βγουν αληθινές και όντως η Νορβηγία διαθέτει ένα κομμάτι τόσο ξεχωριστό που θα μπορούσε να διεκδικήσει και το τρόπαιο το Μάιο στο Τορίνο! Πέρυσι, η χώρα συμμετείχε με το “Fallen Angel” και τον Tix ο οποίος κατέληξε στην 18η θέση με μόλις 75 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=F0r3vmGLzZU

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για να ακούσετε πρώτοι τα τραγούδια του MGP 2022 μόλις κυκλοφορήσουν και να σχολιάσετε μαζί μας το επίπεδο τους!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *