Φινλανδία: Στην Φολέγανδρο γράφτηκε η συμμετοχή των The Rasmus για την Eurovision 2022!

Το Φινλανδικό ροκ συγκρότημα The Rasmus δήλωσαν συμμετοχή στον ετήσιο διαγωνισμό για την επιλογή εκπροσώπου για την Eurovision, “Uuden Musiikin Kilpailu” (UMK; O Διαγωνισμός Τραγουδιού). Το συγκρότημα έχει επίσης ανακοινώσει την συμμετοχή τους για την εκπροσώπηση στην Eurovision, δηλαδή το τραγούδι, “Jezebel“, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2022 από την Playground Music.

To Jezebelέχει γραφτεί , μαζί με τον Desmond Childπου συνεργάστηκε με τους  The Rasmus στο έβδομο άλμπουμ τους “Black Roses”.  Ο Child είναι υπεύθυνος για μερικά από τα μεγαλύτερα hit της ροκ, αφού έχει γράψει σε συνεργασία τραγούδια με τους Kiss, Bon Jovi, Aerosmith και Alice Cooper και άλλους.

Ο τραγουδιστής Lauri Ylönen σχολίασε για την εκ νέου του συνεργασία με τον Desmond Child:

Ήταν απίστευτο να δουλέψουμε με τον Desmond ξανά. Ξέρει πραγματικά να δημιουργεί ένα hit τραγούδι. Το ‘Jezebel’μιλάει για μια κοπέλα που παίρνει ότι θέλει, χωρίς να ρωτήσει. Ένα ελεύθερο πνεύμα.

Μιλώντας για την συνεργασία ο Child αποκάλυψε πως η συμμετοχή των Rasmus στην Eurovision 2022 γράφτηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Φολέγανδρο:

Ο Lauri με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Γειά, πρέπει να γράψω το μεγαλύτερο, καλύτερο τραγούδι σε όλο το κόσμο. Θα το κάνεις (μαζί μου); και του είπα, Ναι αλλά είμαι στην Φολέγανδρο και μου απάντησε πως έρχεται αμέσως.

Το ‘Jezebel’είναι ένας φόρος τιμής στις δυνατές γυναίκες του σήμερα, που κατέχουν το σώμα τους,  που ελέγχουν τον αισθησιασμό τους, την σεξουαλικότητά τους και που είναι αποφασισμένες να είναι ίσες.

Ο νικητής του UMK και η επόμενη συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision  θα επιλεχτεί μέσα από το UMK22 στο Turku Logomo στις 26 Φεβρουαρίου 2022. Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στα Yle TV1, Yle Areena και το ραδιόφωνο του Yle από τις 21:00 μέχρι τις 23:00, ώρα Ελλάδας. Ο νικητής θα αποφασιστεί από τους τηλεθεατές και τους κριτές του UMKΌσοι δεν μένουν στην Φινλανδία μπορουν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό στο areena.yle.fi/tv.

Σε λίγες ώρες (12:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας) κυκλοφορεί το υποψήφιο κομμάτι των The Rasmus για την Eurovision το οποίο σύμφωνα με τα στοιχήματα είναι το πιο πιθανό να κερδίσει στον εθνικό τελικό και να εκπροσωπήσει την χώρα:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2022!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *