Φινλανδία: Τα πρώτα στοιχεία για τα υποψήφια τραγούδια

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων του UMK 2022, ο δημόσιος φορέας YLE της Φινλανδίας έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα υποψήφια τραγούδια!

Cyan Kicks – Hurricane

Το τραγούδι των Cyan Kicks συγκλονίζει τον ακροατή σαν κυκλώνας. Το τραγούδι έχει απέραντη ορμή και είναι μια πραγματικά τεράστια παραγωγή. Είναι το καλύτερο τραγούδι του συγκροτήματος μέχρι σήμερα. Η Elize Ryd των Amaranthe που συμμετείχε στη σύνθεση έδωσε στοιχεία που κάνουν το τραγούδι κολλητικό.

BESS – Ram pam pam

Μια χορευτική βόμβα στο πάρτι μετά το σκι την άνοιξη του 2022 και ένα χιτ σε stream. Ένα χαλαρό τραγούδι που σε βάζει σε καλή διάθεση. Το τραγούδι έχει πολλά μέρη στα οποία η τραχιά φωνή της Bess αναδεικνύεται. Ένα τραγούδι με επιρροές από τη Lady Gaga και τις Nylon Beat  που ταιριάζει στο πνεύμα του πάρτι του UMK με το μπάσο και τον ποπ ρυθμό του.

The Rasmus – Jezebel

Ροκ της δεκαετίας του 80 που συναντά τον χαρακτηριστικό μοντέρνο ήχο των The Rasmus και του Lauri Ylönen.

Younghearted – Sun numero

Ένα δυναμικό τραγούδι. Μια προσωπική μπαλάντα που σε αγγίζει και μια ιστορία με την οποία μπορείς να ταυτιστείς. Μία παραγωγή που δυναμώνει σταδιακά μέχρι το τέλος και θυμίζει επικά indie κομμάτια των Μ83.

Olivera – Thank God I’m An Atheist

Το Thank God I’m an Atheist είναι μια όμορφη και συγκινητική μπαλάντα που τραβάει την προσοχή με τον τίτλο και τον ρυθμό της. Η εκφραστική φωνή της Olivera αναδεικνύει το τραγούδι σαν σύνολο. Το τραγούδι είναι πολύ σύγχρονο και ταυτόχρονα μοναδικό.

Tommi Läntinen – Elämä kantaa mua

Φινλανδική ροκ παράδοση σε συνδυασμό με ποπ ροκ ήχο σαν των Coldplay. Η χαρισματική και αισθησιακή φωνή του Läntinen, η εμπειρία ζωής του και το ρεφρέν συνδυάζονται σε ένα ανεβαστικό ποπ ροκ τραγούδι.

Isaac Sene – Kuuma jäbä

Ένα χορευτικό groovy τραγούδι με επιρροές από τα 80s. Σέξι ήχος.

Ο τελικός

Όπως πέρσι κάθε μέρα από τις 13 Ιανουαρίου διαδοχικά θα κυκλοφορεί ένα από τα επτά τραγούδια του Εθνικού Τελικού με Lyric Video.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες για την δημοσίευση των φετινών συμμετοχών είναι οι εξής:

  • 13 Ιανουαρίου (Cyan Kicks – Hurricane)
  • 14 Ιανουαρίου (Bess – Ram pam pam)
  • 17 Ιανουαρίου (The Rasmus – Jezebel)
  • 18 Ιανουαρίου (Younghearted – Sun numero)
  • 19 Ιανουαρίου (Olivera – Thank God I’m an Atheist)
  • 20 Ιανουαρίου (Tommi Läntinen – Elämä kantaa mua)
  • 21 Ιανουαρίου (Isaac Sene – Kuuma jäbä)

Το UMK 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου στο Logomo στο Τουρκού.

H Φινλανδία πέρσι με τους Βlind Channel και το τραγούδι Dark Side επέστρεψε στην δεκάδα μετά από 15 χρονιά από την νίκη της στο Διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2022!

πηγή: YLE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *