American Song Contest: Για τις 21 Μαρτίου αναβλήθηκε η πρεμιέρα του διαγωνισμού!

Το τηλεοπτικό αμερικάνικο δίκτυο NBC τροποποίησε το πρόγραμμά του στη μέση της σεζόν, ωθώντας πίσω την πρεμιέρα του αμερικανικού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision κατά ένα μήνα, από την προαναγγελθείσα Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου (8-10 μ.μ.) στις 21 Μαρτίου. Το κενό στον τηλεοπτικό αέρα αναλαμβάνει το reality-show America’s Got Talent: Extreme, που έγινε πρωτοσέλιδο το περασμένο φθινόπωρο όταν ένας διαγωνιζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα στο πλατό.

Σύμφωνα με πηγές, η απόφαση να καθυστερήσει ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού λαμβάνεται λόγω ανησυχιών για τον Covid εν μέσω της τρέχουσας αύξησης της μετάλλαξης Omicron, καθώς το σόου αποτελείται από ζωντανές εκπομπές, των οποίων η εκτέλεση θα μπορούσε να είναι δύσκολη στο τρέχον κύμα μολύνσεων σε εθνικό επίπεδο.

Η νέα ημερομηνία για τον τελικό του πρώτου Αμερικάνικου Διαγωνισμού  Τραγουδιού, American Song Contest, φαίνεται να πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Μαΐου, μετά από τους ημιτελικούς που θα διαρκήσουν οκτώ εβδομάδες.

Πίσω από το American Song Contest βρίσκονται οι Audrey Morrissey, Anders Lenhoff, Christer Björkman, Peter Settman, Ola Melzig, Gregory Lipstone καθώς και οι Propagate’s Ben Silverman και Howard T. Owens. Ανάμεσα τους  ο Christer Björkman, ο οποίος παρήγαγε με επιτυχία το Melodifestivalen στη Σουηδία για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το 2021. Το παράθυρο υποβολής αιτήσεων άνοιξε ήδη τον περασμένο Μάιο για σόλο καλλιτέχνες, ντουέτα ή συγκροτήματα. Ορισμένες πολιτείες, όπως η Φλόριντα, ενθάρρυναν ενεργά τους καλλιτέχνες να υποβάλουν αίτηση.

Παρακάτω δείτε το πρώτο τρέιλερ του American Song Contest:

The biggest live music event America has ever seen. 😱🇺🇸 NBC’s #AmericanSongContest premieres after the Olympics. pic.twitter.com/R05qcTmMQY

— NBC Entertainment (@nbc) December 15, 2021

 

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού αρχίζει λοιπόν να παίρνει σάρκα και οστά. Τι πιστεύετε; Θα έχει την επιτυχία της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια. 

πηγή: deadline.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *