Eurovision: Η RAI ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Gabriele Corsi!

Η δημόσια τηλεόραση της Ιταλίας, RAI, ανακοίνωσε το  Mario Acampa ως τον καινούργιο συμπαρουσιαστή της κλήρωσης των ημιτελικών για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022!

Ο Mario Acampa θα αντικαταστήσει τον Gabriele Corsi στην αυριανή κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο. Ο Mario Acampa είναι γνωστός στην Ιταλία ως ο σχολιαστής της Junior Eurovision. Είναι επίσης ηθοποιός και παρουσιαστής και έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές στη RAI Gulp.

H επιβεβαίωση του καινούργιου συμπαρουσιαστή έρχεται μετά την ανακοίνωση ότι ο Gabriel Corsi βγήκε θετικός στον COVID-19 μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Mario Acampa θα συμπαρουσιάσει την αυριανή κλήρωση μαζί με την Carolina Di Domenico.

Η κλήρωση των ημιτελικών της Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί αύριο 25 Ιανουαρίου, 13:00 ώρα Ελλάδας, στο Palazzo Madama. Το Palazzo Madama ήταν η πρώτη γερουσία του Βασιλείου της Ιταλίας μέχρι το 1864. Από το 1997 έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO και σήμερα φιλοξενεί το μουσείο αρχαίας τέχνης της πόλης του Τορίνο. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube και την Rai Play.

Οι κληρωτίδες έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Allocation Pots

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή/Φωτογραφία: RAI και Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *