Eurovision 2022: Τα τοπικά μέσα αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες για τα σχέδια φιλοξενίας του Τορίνο!

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο τον Μάιο.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης “Turin Today” αναφέρει πρόσθετες ενημερώσεις σχετικά με τις προετοιμασίες  για τη διοργάνωση του επερχόμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022. Συγκεκριμένα προσδιορίζουν δύο περιοχές για προσωρινές κατασκευές που θα δημιουργηθούν γύρω από την αρένα για την παροχή πρόσθετου χώρου για όλες τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η πρώτη προσωρινή κατασκευή θα βρίσκεται μπροστά από την αρένα που θα φιλοξενήσει τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο τύπου για την εκδήλωση, μαζί με την παροχή επιπλέον χώρου για τις αντιπροσωπείες.

Επιπλέον, αυτή η δομή θα διαθέτει επίσης 40 ηχομονωμένους θαλάμους για χρήση από σχολιαστές από διάφορους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς της EBU κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών. Στο παρελθόν, σχολιαστές βρίσκονταν εντός της αρένας. Αυτή η λύση εφαρμόστηκε στους τελικούς του τένις ATP τον Νοέμβριο του 2021. Ο λόγος για την απομάκρυνση του σχολιαστή και των δύο από την ίδια την αρένα δεν είναι ακόμη σαφής. Το πιθανό σκεπτικό είναι να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος στο ίδιο το στάδιο ή να δοθεί επιπλέον χώρος για κοινωνική απόσταση μεταξύ των σχολιαστών της εκδήλωσης.

Στην Piazza Castello, θα ανεγερθούν πρόσθετες προσωρινές κατασκευές για να δημιουργηθεί ένας χώρος για τους καλλιτέχνες που θα μπορούν να εμφανιστούν σε αυτήν την ιστορική τοποθεσία, με εικασίες να λένε ότι είναι η  τοποθεσία του Eurovillage. Ο επίσημος χώρος του Eurovillage δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Αναφέρθηκε επίσης ότι δεν υπάρχουν νέα σχετικά με τις πωλήσεις των εισιτηρίων, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να εικάζουν ότι οι καθυστερήσεις είναι αποτέλεσμα της συνεχομένης αβεβαιότητας σχετικά με την πανδημία. Ο περυσινός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο κοινό και πολλά εθνικά τελικά γεγονότα πριν από τον διαγωνισμό του 2022, συμπεριλαμβανομένων των προεπιλογών της Ιταλίας, όπου είχαν υποστεί περιορισμούς χωρητικότητας.

Δεν είναι ακόμη δημοσίως γνωστό τι και αν θα ληφθούν μέτρα κατά του κορωνοϊού, όπως η μείωση της χωρητικότητας του κοινού, στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision φέτος. Οι Live-on-tape μάλλον θα χρησιμοποιηθούν για άλλη μια φορά και στην Ιταλία. Οι Live-on-tape εισήχθησαν ως μέρος του εφεδρικού σχεδίου για να διασφαλιστεί ότι θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021.

Το Τορίνο θα φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στις 10, 12 και 14 Μαΐου 2022. Ο χώρος  του διαγωνισμού θα είναι το PalaOlimpico. Η αρένα άνοιξε το 2005 και έχει φιλοξενήσει πολλές συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τουρνουά χόκεϊ επί πάγου κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *