Evangelia: ”Θα ήθελα να πάω στη Eurovision με δικό μου τραγούδι”!

Στην μεσημεριανή εκπομπή του MEGA, MEGA STAR, βρέθηκε καλεσμένη η νεαρή τραγουδίστρια Evangelia, η οποία πριν λίγο καιρό, κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022.

Η ίδια μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα στα φετινά Madwalk, αλλά και για την Eurovision, καθώς ήταν μία από τις υποψήφιες που κατέθεσε συμμετοχή στην ΕΡΤ, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τορίνο. Δεν παρέλειψε βέβαια, να αναφερθεί και στην έντονη επιθυμία της να βρεθεί στη σκηνή του μεγαλύτερου διαγωνισμού της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Θα το ήθελα. Είχα στείλει φέτος, όπως ξέρετε δεν πέρασα στην πεντάδα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αυτό είπα και όταν έστειλα τα τραγούδια μου στην ΕΡΤ. Δεν πειράζει, εγώ συνεχίζω. Αν πάω στο μέλλον στην Eurovision, θέλω να πω δικό μου τραγούδι, να νιώθω ο εαυτός μου στη σκηνή. Αλλιώς δεν θα πάω καλά.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Υπενθυμίζουμε ότι, η ολοκληρωμένη πρόταση της Evangelia, που κατατέθηκε στην ΕΡΤ και περιλάμβανε 3 τραγούδια, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύγχρονους pop ήχους, στο μοτίβο των τραγουδιών που έχει ήδη κυκλοφορήσει, δια χειρός της ίδιας της Evangelia και του γνωστού παραγωγού Stolar.

Ο Jay Stolar, σύντροφος και στενός συνεργάτης της Evangelia, μετρά σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες ,όπως η Selena Gomez, o John Legend και η Demi Lovato, ενώ τα τραγούδια του ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια streams.

Τέλος, σύμφωνα με άρθρο της Sunday Mail, που φιλοξένησε δηλώσεις της Evangelia τον Οκτώβριο, η νεαρή ερμηνεύτρια διεκδικούσε από τότε εκτός από την ελληνική και την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια πριν από λίγο καιρό.

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia να εκπροσωπεί την Ελλάδα ή Κύπρο στον Διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Προφανώς για να μην κάνουν αποδεκτά τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος τα τραγούδια της, σημαίνει ότι δεν έχει και τόσο καλά τραγούδια όσο φαντάζετε η ίδια και ο συνεργάτης της. Προσωπικά θα έλεγα όχι στην Ευαγγελία, αν προηγουμένως δεν την ακούσω και την δω live σε σκηνή.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *