Good Job Nicky: Αρνητικός σε μια νέα συμμετοχή στη Eurovision!

Στην καθημερινή εκπομπή “Ελενη” με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε πριν λίγο ο Good Job Nicky,στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εσωτερική επιλογή της ΕΡΤ και την απόρριψη του για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μέσα στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε,τέθηκε να απαντήσει και σε θέματα που αφορούν τη φετινή διαδικασία της επιλογής του ελληνικού εκπροσώπου.

Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκε, αρχικά, για το πως επέλεξε να συμμετάσχει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Εκείνος απάντησε:

Είναι ένας διαγωνισμός που προβάλλεται παγκοσμίως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μπορεί να σε κάνει γνωστό σε παγκόσμια εμβέλεια και είναι κάτι που επιθυμώ για να ακουστεί η μουσική μου. Να “ελληνικοποιησω” την αμερικανική μουσική και να τη φέρω στα δικά μας πλαίσια.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την επιλογή του κομματιού του.

Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι με αυτο το κομμάτι θελω να συμμετάσχω στο διαγωνισμό. Ήμουν σίγουρος για αυτό. Και πάντα είμαι σίγουρος για τη μουσική που φτιάχνω.

Έπειτα τέθηκε να απαντήσει στο βασικό ερώτημα αν θα συμμετείχε ξανά σε διαδικασία επιλογής η απευθείας ανάθεσης.

Κοιτάξτε. Συνήθως δε κλείνω πόρτες και δε λέω ποτέ όχι αλλά σε αυτή την περίπτωση…! Μπορεί και ναι!

Επειτα η Ελένη Μενεγακη αναφέρθηκε και στο θέμα που προκλήθηκε με τα λόγια του Γιώργου Κατσαρου για εκείνον.

Αρχικά να τον ευχαριστήσω για τα όμορφα του λόγια. Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι ξεχωριστός και το χρωστάω στον εαυτό μου να είμαι και να παραμείνω έτσι. Το χρωστάω και στην ίδια τη μουσική.

Τέλος ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια και αν έχει κάποιο νεο τραγούδι να κυκλοφορήσει.

Ετοιμάζω ολόκληρο άλμπουμ, όχι μόνο ένα τραγούδι. Σε συνεργασία με τον καλό μου φίλο και παραγωγο Ερμή Γεραγιδη ετοιμάζουμε πολλά νέα πράγματα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tonia
    Tonia says:

    Μας συστήθηκε GoodjobNicky….

    κι εμείς “βλεπαμε” τον γιο του Πάριου… είτε αν θα επιλέγονταν είτε όχι…
    Θέλω πολυ να τον δω στην eurovision με οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα… γιατί απλά θα χαιρομουν να δω ένα νέο παιδι είτε Αμάντα το λένε είτε Νικόλα ταλαντούχο να ανοίγει τα φτερά του..

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται….
    Φαίνεται μέχρι εδώ έφτασε η “επιθυμία” του να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Δεν του άρεσε η απόρριψη; Δεν του άρεσε ο διαγωνισμός έτσι κι αλλιώς; Ήθελε μόνο να ακουστεί το όνομά του; Δεν τον ενδιαφέρει να παρουσιάσει σε μεγαλύτερο κοινό τη δουλειά του; Τον πίεσε κάποιος να στείλει τραγούδι στην ΕΡΤ;
    Όποιος και αν είναι ο λόγος προφανώς εκείνος ξέρει καλύτερα και απ’ ότι φαίνεται (εκ των υστέρων) καλά έκανε η ΕΡΤ και δεν του έδωσε το χρίσμα, αφού τελικά δεν τον ενδιαφέρει και τόσο…
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει στο μέλλον.

    Απάντηση
  3. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Προφανώς ήθελε απευθείας ανάθεση όταν ακριβώς λόγω του ονόματός του αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Δεν αντιλαμβάνομαι πως δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος.

    Απάντηση
  4. Dimitris
    Dimitris says:

    Δυστυχώς δε μου άρεσε αυτό που είπε; Μου φάνηκε ότι λόγω της απόρριψης του αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με το διαγωνισμό. Σίγουρα ήταν ένας από τους φιναλίστ που είπε το όχι στον εθνικό τελικό. Απογοητεύτηκα γιατί ήθελα πολύ να ξαναπροσπαθήσει τα επόμενα χρόνια. Και εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα και με το άλλο άρθρο της σελίδας για τον εθνικό τελικό. Εδώ από μία τέτοια απόρριψη ένας νέος καλλιτέχνης αποφασίζει να μη συμμετάσχει ξανά. Ελπίζω του χρόνου να ακουστούν ονόματα και από αυτά που ακούστηκαν φέτος και να μην τα παρατήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ελένη Φουρέιρα. Είχε τόσες απορρίψεις, όμως στο τέλος τα κατάφερε και μάλιστα υπέροχα.

    Απάντηση
  5. Έλλη
    Έλλη says:

    Λυπάμαι πάρα πολύ που είμαστε αποτυχημένοι σα χώρα λόγω κόμπλεξ .. ελπίζω αυτό κάποια στιγμή να αλλάξει .
    Good Job Nicky ..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *