Άγιος Μαρίνος: Οι κανονισμοί των ημιτελικών και του τελικού των ανερχόμενων καλλιτεχνών του Una voce per San Marino!

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Άγιου Μαρίνου, RTV, δημοσίευσε τους επίσημους κανόνες για τους ημιτελικούς και τον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών του Una voce per San Marino!

Κανονισμοί Ημιτελικών και τελικός για την κατηγορία των ανερχόμενων καλλιτεχνών FCE:

Για τους τρεις ημιτελικούς που δεν είναι πολίτες του Άγιου Μαρίνου

 • 20 καλλιτέχνες θα διαγωνιζονται σε κάθε ημιτελικό, όποιος δεν εμφανιστεί, για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα αντικατασταθεί. Οι 20 καλλιτέχνες κάθε ημιτελικού θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομάδες των πέντε (5) μελών με αλφαβητική σειρά. Οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν επιλέγοντας ένα από τα δύο κομμάτια που έχουν ετοιμάσει. Οι δύο (2) πρώτοι κάθε ομάδας περνούν στον δεύτερη φάση, οι υπόλοιποι θα αποκλειστούν και θα τερματίσουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ. Οι οχτώ (8) διαγωνιζόμενοι που απομένουν από κάθε ημιτελικό, με αλφαβητική σειρά, θα εμφανιστούν με το δεύτερο κομμάτι που έχουν φέρει. Στο τέλος η Κριτική Επιτροπή θα καθορίσει με ψηφοφορία τους τρεις (3) πρώτους που περνάνε στον Τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών FCE και οι υπόλοιποι πέντε (5) περνάνε στην δεύτερη ευκαιρία. Συνολικά από τους τρεις ημιτελικούς θα περάσουν εννέα (9) καλλιτέχνες στον Τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών FCE και 15 καλλιτέχνες θα περάσουν στην δεύτερη ευκαιρία. 

Δεύτερη Ευκαιρία

 • 15 καλλιτέχνες διαγωνίζονται στην δεύτερη ευκαιρία. Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε τρεις (3) ομάδες των πέντε (5) με αλφαβητική σειρά. Θα εμφανιστούν επιλέγοντας ένα από τα δύο κομμάτια που έχουν ετοιμάσει και από κάθε ομάδα η Κριτική Επιτροπή θα αποφασίσει τους δυο (2) που περνάνε στην δεύτερη φάση ενώ οι υπόλοιποι τρεις κάθε ομάδας θα τερματίσουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ. Στον δεύτερο γύρο οι έξι (6) εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν με αλφαβητική σειρά με το άλλο κομμάτι που έχουν φέρει και στο τέλος η Κριτική Επιτροπή θα αποφασίσει τους τέσσερις (4) διαγωνιζόμενους που περνάνε στον Τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών FCE ενώ οι υπόλοιποι 2 θα τερματίσουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ.

Ημιτελικός για τους πολίτες του Αγίου Μαρίνου 

 • Ο Ημιτελικός που προορίζεται για πολίτες του Αγίου Μαρίνου προβλέπει τη διαίρεση τους σε ομάδες των δύο με αλφαβητική σειρά: κάθε διαγωνιζόμενος θα επιλέξει ένα κομμάτι. Από κάθε ομάδα ένας καλλιτέχνης περνάει στον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών FCE. Συνολικά τρεις (3) καλλιτέχνες περνάνε στον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών FCE ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα τερματίσουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ. 

Τελικός των ανερχόμενων καλλιτεχνών (FCE) 

 • Οι 16 διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν, με αλφαβητική σειρά, ένα μοναδικό τραγούδι, αδημοσίευτο και νεοφερμένο.
 • Στο τέλος η κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει τα 16 τραγούδια και οι 9 καλλιτέχνες που θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες θα έχουν πρόσβαση στον τελικό του Una voce per San Marino. 

 

Το πρόγραμμα του Una voce per San Marino είναι:

 • 13 Φεβρουάριου – Πρώτος Ημιτελικός (Τρεις ανερχόμενοι καλλιτέχνες περνάνε στο τελικό)
 • 14 Φεβρουάριου – Δεύτερος Ημιτελικός (Τρεις ανερχόμενοι καλλιτέχνες περνάνε στο τελικό)
 • 15 Φεβρουάριου – Τρίτος Ημιτελικός (Τρεις ανερχόμενοι καλλιτέχνες περνάνε στο τελικό)
 • 16 Φεβρουάριου – Τέταρτος Ημιτελικός για τους καλλιτέχνες Άγιου Μαρίνου (Τρεις καλλιτέχνες περνάνε στο τελικό)
 • 17 Φεβρουάριου – Δεύτερη Ευκαιρία (Τέσσερις ανερχόμενοι καλλιτέχνες περνάνε στο τελικό)
 • 18 Φεβρουάριου – Τελικός για τους ανερχόμενους καλλιτέχνες (9 ανερχόμενοι καλλιτέχνες περνάνε στο μεγάλο τελικό)
 • 19 Φεβρουάριου – Μεγάλος Τελικός του Una voce per San Marino

Στο μεγάλος Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στο Teatro Nuovo της Dogana, θα συμμετέχουν συνολικά 18 καλλιτέχνες στον τελικό, εννέα πρωτοεμφανιζόμενοι και εννέα καταξιωμένοι, οι οποίοι θα προσκληθούν απευθείας από την Media Evolution Srl. Μια κριτική επιτροπή θα αποφασίσει τον νικητή, όπως επίσης τη δεύτερη και τρίτη θέση.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Άγιου Μαρίνου στην Eurovision 2022!

Πηγή: Una voce per San Marino
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *