Άγιος Μαρίνος: Στις 8 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση των Μεγάλων Καλλιτεχνών!

Οι εννέα Μεγάλοι Καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στο Una voce per San Marino θα γίνουν γνωστοί στο κοινό στις 8 Φεβρουαρίου.

Το San Marino RTV ανακοίνωσε ότι οι 9 Μεγάλοι Καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στη Eurovision 2022 στο Τορίνο θα αποκαλυφθούν στις 8 Φεβρουαρίου. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Westin Palace στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν ήδη προκριθεί απευθείας στον τελικό του Una voce per San Marino, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Στον τελικό, θα διαγωνιστούν με άλλους 9 καλλιτέχνες που θα έχουν συμμετάσχει σε έναν γύρο ημιτελικών και προκριματικών κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Nuovo.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Άγιος Μαρίνος χρησιμοποιεί το Una Voce Per San Marino ως διαδικασία επιλογής, αφού προηγουμένως είχε χρησιμοποιήσει διάφορα φορμάτ του τύπου 1in360, το Digital Battle ή απευθείας αναθέσεις. Φέτος η διαδικασία άνοιξε παγκοσμίως και στην επιλογή υποβλήθηκαν 299 καλλιτέχνες και πάνω από 500 τραγούδια!

Πηγή: San Marino RTV

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *