Αζερμπαϊτζάν: Με τον Nadir Rüstəmli στη Eurovision 2022!

Σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα, Αζερμπαϊτζάν» που προβλήθηκε από την Δημόσια Τηλεόραση, συμμετείχε ως καλεσμένος, ο ερμηνευτής και επικεφαλής της αποστολής του Αζερμπαϊτζάν, Isa Malikov. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανάφερε στο κοινό πληροφορίες ότι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν φέτος στη Eurovision είναι ο Nadir Rüstəmli. Επίσης ανάφερε ότι στάλθηκαν περίπου 300 τραγούδια, όπου θα επιλέξουν τα 6 επικρατέστερα καλύτερα τραγούδια και θα ερμηνευτούν όλα από τον Nadir Rüstəmli.

Ποιος είναι ο Nadir Rüstəmli;

Ο Nadir είναι 22χρονων, γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1999 στην περιοχή Salyan. Αποφοίτησε από το Αζερμπαϊτζάν University of Tourism Management. Αν και ασχολείται επαγγελματικά με την  μουσική εδώ και 4 χρόνια, εργάζεται σε αυτόν τον τομέα εδώ και 7 χρόνια. Εκτός από το τραγούδι, συνθέτει, παίζει πιάνο και κιθάρα αλλά ασχολείται και με τον αθλητισμό.

Συμμετείχε σε πολλούς εγχώριους διαγωνισμούς, όπως στον εθνικό διαγωνισμό τραγουδιού Student Spring 2019 (πρώτη θέση) και στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού YouthVision 2019 (δεύτερη θέση). Επιπλέον, είναι ο νικητής του φετινού “Voice of Azerbaijan”.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2022!

Πηγή: 12xal

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *