Ελλάδα: Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα του Video Clip στη Σύμη!

Βρισκόμαστε ολοένα και πιο κοντά στην ανακοίνωση του τραγουδιού, με το οποίο η Αμάντα Γεωργιάδη, θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2022.

Μετά από δύο ημέρες γυρισμάτων στην πανέμορφη Σύμη, τα γυρίσματα του Video Clip, έχουν ολοκληρωθεί και η ελληνική αποστολή, είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

Μέσα από το περιοδικό ΟΚ, δημιοσιεύθηκαν, περισσότερες εικόνες, από τα γυρίσματα του Video Clip που έλαβαν χώρα στην ακριτική Σύμη.

 

Η συνεργασία Αμάντας και Νικόλα Μελαχροινίδη ήταν άψογη, ενώ ο σκηνοθέτης o Κώστας Καρύδας έχει τα πλάνα που επιθυμεί προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση, του μοντάζ και της επεξεργασίας.

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τόσο σε εξωτερικούς, όσο και εσωτερικούς χώρους. Μάλιστα η ΕΡΤ έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία από το εσωτερικού ενός νεοκλασικού σπιτιού, όπου η Αμάντα παίζει τάβλι με το αγόρι της, έχοντας ως φόντο την αμφιθεατρική Σύμη.

Με ανυπομονησία περιμένουμε πλέον να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, όταν και το video clip δοθεί στην δημοσιότητα. Το τραγούδι αναμένεται να ανακοινωθεί φυσικά μαζί με το video clip, στις αρχές Μαρτίου!

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. PantGr
    PantGr says:

    Κάποιος σ ένα σχόλιο στον ιντσαγραμ είπε ότι θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη
    3 Μαρτίου ! Ισχύει αυτό που διάβασα ή απλά το έβγαλε από το μυαλό του; Έχετε κάποια πληροφορία;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *