Ανδρομάχη: ”Θα ήθελα να πάω στην Eurovision με μίξη παραδοσιακού και σύγχρονου ήχου”!

Καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε η νεαρή τραγουδίστρια Ανδρομάχη. Εκτός από την παρουσίαση της νέας της επιτυχίας, Βάσανο μου, η ίδια αναφέρθηκε και στην Eurovision, καθώς τις τελευταίες μέρες, φαίνεται ότι αυτή θα είναι η εκλεκτή, που θα βρεθεί με τα κυπριακά χρώματα, στο Τορίνο.

Σε ερώτηση του Νίκου Μουτσινά, αν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην επερχόμενη Eurovision, η ίδια απάντησε:

«Θα ήθελα πολύ να πάω στην Eurovision. Είναι τιμή για έναν καλλιτέχνη να εκπροσωπεί είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο. Αγαπάω και τις δύο χώρες. Στην Eurovision, θα ήθελα να πάω, με μίξη παραδοσιακού και σύγχρονου ήχου».

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Η παρουσία και οι δηλώσεις της Ανδρομάχης, ενισχύουν τα σενάρια που την θέλουν να έχει κλειδώσει, ως εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2022, ενώ από το τραγούδι φαίνεται πως δεν θα λείπει το έθνικ στοιχείο αλλά και ο ελληνικός στίχος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Αν τελικά είναι η φετινή εκπροσώπος της Κύπρου μακάρι να της έχουν γράψει ένα πολύ ωραίο κομμάτι έτσι όπως το περιγράφει…πόσο ωραίο θα είναι να ακουστεί ο ελληνικός ήχος σε όλη την Ευρώπη μέσω γλώσσας κ μουσικής…..

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Έτυχε να είμαι σπίτι σήμερα και είδα την συνέντευξη της.Δεν την γνώριζα ως καλλιτέχνη αλλά φάνηκε πολύ επικοινωνιακή και είναι και κούκλα.
    Ακούγοντας και ένα τραγούδι της είδα πως είναι και καλή τραγουδίστρια.
    Μακάρι λοιπόν να εκπροσωπήσει την Κύπρο αν και ακόμα απορώ γιατί μια τέτοια χώρα που κάνει εξαγωγή ταλέντων επιμένει να τους παρακάμπτει και να επιλέγει Έλληνες καλλιτέχνες.Το θεωρώ τουλάχιστον ρατσιστικό και δεν υπάρχει και λόγος.

    Απάντηση
    • Λουκάς
      Λουκάς says:

      Και η Κύπρος Ελλάδα είναι, δεν είναι παράλογο η Κύπρος να πηγαίνει Γιουροβιζιον με Ελλαδίτη καλλιτέχνη, και η Ελλάδα με Κυπρίους πήγε πολλές φορές. Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός, μη λέτε ότι θέλετε, ελεος. Το ρικ έκανε αρκετές προτάσεις σε Κυπρίους που τελικά δεν είπαν το ναι για δικούς τους λόγους, το ρικ κάνει προτάσεις σε καλλιτέχνες που έχουν μια δισκογραφική πίσω τους, δεν μπορούν να στείλουν το οποιονδήποτε που θέλει να παει, πρώτα κάνουν προτάσεις σε Κυπρίους και μετά πάνε σε Ελλαδίτες, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στελνει όλο Έλληνες του εξωτερικού, και κάποιοι Έλληνες είπαν ότι είναι ρατσιστικό αυτό που κάνει η Ερτ γιατί δεν επιλέγει Έλληνες που ζουν στη Ελλάδα, ότι ναναι δηλαδή, πάντα κάτι θα βρείτε για να κράξετε.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *