Αυστρία: Με τον DJ LUM!X και το “Halo” στην Eurovision 2022!

O 19χρονος DJ LUM!X επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision 2022 με το τραγούδι “Halo”, ενώ η τραγουδίστρια Pia Maria πρόκειται να δώσει τα φωνητικά για το τραγούδι.

Ο LUM!X (Luca Michlmayr) έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως το “The Passenger (LaLaLa)” και το “Thunder”. Το 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Monster” με τον Gabry Ponte, ο οποίος είναι γνωστός από το συγκρότημα Eiffel 65. Το τραγούδι έχει φτάσει τις 210 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχει πουλήσει περισσότερα από 400.000 αντίτυπα στη Γερμανία. Συνολικά έχει από 10 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και πολλαπλές πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες.

Η τελική απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή Ö3-Wecker, η οποία παρουσιάζει κάθε χρόνο από το 2017 τον εκπρόσωπο ή τη συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το “Halo” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

https://twitter.com/austrovision_at/status/1490934172105392135?cxt=HHwWjoCq_d2u7rApAAAA

Η Αυστρία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Το 2021 η Αυστρία εκπροσωπήθηκε από τον Vincent Bueno με την  μπαλάντα “Amen”  χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό από τον δεύτερο ημιτελικό, καθώς τερμάτισε στη 12η θέση με 66 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστρίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *