Βέλγιο: Στο τελικό στάδιο η συμμετοχή του Jérémie Makiese για την Eurovision 2022!

Η συμμετοχή του Βελγίου για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 είναι σχεδόν έτοιμη, καθώς ο Jérémie Makiese κυκλοφόρησε αποσπάσματα από την ηχογράφηση της συμμετοχής του.

Το τραγούδι με το οποίο ο Jérémie Makiese θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας είναι σχεδόν έτοιμο. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα του τραγουδιού του για τον διαγωνισμό, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το Βέλγιο ήταν η πρώτη χώρα που αποκάλυψε τον εκπρόσωπό του για τη Eurovision 2022 τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο Jérémie Makiese είναι 20 ετών και γεννήθηκε στην Αμβέρσα αλλά μετακόμισε στις Βρυξέλλες με την οικογένειά του σε ηλικία έξι ετών. Αυτόν τον Απρίλιο, κέρδισε την ένατη σεζόν του The Voice Belgique. Αγωνίζεται επίσης ως τερματοφύλακας για τη Royal Excelsior Vitron στη Βελγική Πρώτη Κατηγορία Β.

Είναι ο πέμπτος συνεχόμενος πρώην διαγωνιζόμενος του The Voice Belgique που επιλέχθηκε από το RTBF για να εκπροσωπήσει το Βέλγιο και ο πρώτος νικητής του σόου μετά τον Roberto Bellarosa το 2013 που εκπροσωπεί τη χώρα. Ο Jérémie είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του να πάει στη Eurovision σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την βελγική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

πηγή: RTBF

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *