Ελλάδα: Έρχεται η Amanda για τα γυρίσματα του video clip στην Σύμη!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η εκπρόσωπός μας στην Eurovision 2022, Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, έρχεται στην Ελλάδα, για τα γυρίσματα του Video Clip, της φετινής μας συμμετοχής.

Η τελική εκδοχή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Τορίνο είναι έτοιμη και ξεπερνάει, κάθε προσδοκία. Τώρα ήρθε η σειρά για την οπτικοποίηση του κομματιού, που θα λάβει χώρα στην ακριτική Σύμη.

Η Amanda μαζί με τον Κώστα Καρύδα, μέλη της ελληνικής αποστολής, αλλά και συνεργείο της ΕΡΤ θα ταξιδέψουν στην Σύμη προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενό μας άρθρο, η βούληση της ΕΡΤ ήταν το ελληνικό στοιχείο να φανεί μέσα από το video clip. Μην περιμένετε όμως να δείτε ένα video clip τύπου καρτποστάλ, στο βίντεο θα υπάρχει μία ιστορία η οποία θα εξελίσσεται στα όμορφα τοπία της Σύμης. Αυτή είναι η εικόνα που η Ελλάδα θα στείλει φέτος στα εκατομμύρια των τηλεθεατών μέσω του video clip της συμμετοχής της στον διαγωνισμό. Το μήνυμα της ΕΡΤ ξεκάθαρο και προς πολλούς αποδέκτες. Σε ένα ακριτικό νησί που μπορεί να απέχει 10 μόλις λεπτά από την Τουρκία και 10 ώρες από την Αθήνα, θα κάνει τα γυρίσματα για το video clip της συμμετοχής της χώρας μας στην Eurovision 2022.

Η ΕΡΤ με συνεργείο που θα έχει στην Σύμη και μέσα από το Studio 4, αλλά και τα δελτία ειδήσεών της θα μας ενημερώνει για τα γυρίσματα με πλούσια παρασκήνιο και σχετικά video.

Η Ελλάδα συνεχίζει την άνοδο και βρίσκεται  πλέον στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων, γεμίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Παρά τα θετικά όμως μηνύματα όλοι οι εμπλεκόμενοι κρατούν χαμηλούς τόνους, προετοιμάζοντας όμως στο παρασκήνιο κάθε μικρή λεπτομέρεια για την φετινή μας συμμετοχή, ελπίζοντας πως τον Μάιο το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Σας περιμένουμε στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής, για να σχολιάσουμε όλα όσα συμβαίνουν στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Ας γίνουμε μία μεγάλη διαδικτυακή παρέα, στηρίζοντας την Amanda, συζητώντας φυσικά και αποκλειστικές ειδήσεις, όπου πρώτα εκεί οι συντάκτες του Eurovisionfun θα δημοσιεύουν!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Νίκος
    Νίκος says:

    Βρε παιδιά, πώς εξηγείται η έκρηξη στα στοιχήματα; Έχω καταλάβει ότι όλοι αναμένουν κάτι πολύ μοναδικό και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αλλά γνωρίζουμε και κάτι άλλο που ίσως μας διαφεύγει; Λέτε η δεύτερη νίκη να έρθει σε έδαφος γειτονικής χώρας;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *