Ελλάδα: Η Αμάντα καλεσμένη στον τελικό του MGP 2022!

Όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγα λεπτά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, η εκπρόσωπός μας στη φετινή Eurovision, Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, θα βρεθεί καλεσμένη στον τελικό του MGP, του εθνικού τελικού της Νορβηγίας για την Eurovision 2022, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ.

Είμαι καλεσμένη σήμερα στον Νορβηγικό εθνικό τελικό – ποια είναι η αγαπημένη σας συμμετοχή;;

Είμαστε μάλιστα σε θέση να γνωρίζουμε πως η Αμάντα είναι η μοναδική καλεσμένη στον τελικό του MGP 2022, γεγονός που αποδεικνύει πόσο εκτιμούν την ίδια αλλά και την δουλειά της στη χώρα που μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Ευελπιστούμε φυσικά αυτό να μεταφραστεί και σε μια υψηλή βαθμολογία τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό, όπως συνέβη και πέρσι με την Stefania που έλαβε 10 βαθμούς από το κοινό της Ολλανδίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό του MGP 2022 στις 20:55 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ σωστή κίνηση! Πιστεύω τόσο στην επιτροπή όσο και στο κοινό της Νορβηγίας θα ψηφιστεί αρκετά η συμμετοχή μας.
    Ελπίζω να τραγουδήσει live κάποιο από τα κομμάτια που έχει ήδη κυκλοφορήσει με την υπέροχη φωνή της!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *