Ελλάδα: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του video clip!

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το video clip της συμμετοχής μας στην Eurovision 2022. Μετά από δύο ημέρες γυρισμάτων στην πανέμορφη Σύμη, που υποδέχθηκε με τον πιο ένθερμο τρόπο την Amanda και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, o Κώστας Καρύδας έχει τα πλάνα που επιθυμεί προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση, του μοντάζ και της επεξεργασίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eurovisionfun, ο Κώστας Καρύδας είναι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Η αλλαγή του καιρού από ηλιόλουστος, συννεφιασμένος και βροχερός φαίνεται πως ικανοποίησε τον σκηνοθέτη, αφού ταιριάζει τόσο με το συναίσθημα του τραγουδιού, αλλά και με την ιστορία που θέλει να δείξει μέσα από το video clip.

Μην ξεχνάμε πως το τραγούδι της Amanda είναι βιωματικό, αφού το έγραψε μετά από έναν χωρισμό. Ο Νικόλας Μελαχροινίδης που υποδύεται το αγόρι της Amanda στο video clip δήλωσε σχετικά χθες στην κάμερα της ΕΡΤ:

Θεωρητικά είμαι το αγόρι της Αμάντας, που τον τελευταίο καιρό δεν πάει πολύ καλά όλο αυτό…

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τόσο σε εξωτερικούς, όσο και εσωτερικούς χώρους. Σήμερα μάλιστα η ΕΡΤ έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία από το εσωτερικού ενός νεοκλασικού σπιτιού, όπου η Amanda παίζει τάβλι με το αγόρι της, έχοντας ως φόντο την αμφιθεατρική Σύμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Γυρίσματα όμως έγιναν και μέσα σε ένα ιστιοφόρο, ενώ όπως ενημερωθήκαμε υπήρχαν και λήψεις με drone!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Με ανυπομονησία περιμένουμε πλέον να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, όταν και το video clip δοθεί στην δημοσιότητα. Το τραγούδι αναμένεται να ανακοινωθεί φυσικά μαζί με το video clip, στις αρχές Μαρτίου! Η Amanda θα βρεθεί στον καναπέ του Studio 4 πιθανότατα την Πέμπτη 10/2, αφού για αύριο υπάρχει απαγορευτικό απόπλου και έτσι ολόκληρη η αποστολή θα αναχωρήσει από την Σύμη το πρωί της Πέμπτης.

@eurovisionfn Welcome @amandageorgiadistenfjord ❤️ So great we can see you on TikTok😍#eurovsiongreece #escgreece #esc #esc2022 #eurovision #symi #greece ♬ πρωτότυπος ήχος – eurovisionfn

Περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για την δεύτερη ημέρα των γυρισμάτων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Για συνεχείς εξελίξεις από τα γυρίσματα στην Σύμη, κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, όσο δηλαδή η Σύμη θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες eurofan.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε κατι πολυ ομορφο, με πολυ ιδιαιτερα πλανα, νομιζω πως ταιριαζει στην Αμαντα απολυτα το τοπιο.

    Εντονες φημες υπαρχουν πως η Ανδρομαχη θα εκπροσωπησει την Κυπρο φετος!
    Αρα πανε για κατι εθνο-upbeat-σκυλαδικο φετος τα αδερφια μας;; Για να δουμε!

    Απάντηση
    • MARIA
      MARIA says:

      Κι εμένα μου αρέσει πολύ η τοποθεσία που επιλέχθηκε, μου βγάζει κάτι ρομαντικό που πιστεύω ταιριάζει απόλυτα στην Αμάντα. Ωστόσο δεν μου άρεσε καθόλου ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησες για το τραγούδι της Κύπρου εάν φυσικά πάει η Ανδρομάχη όπως λες παρόλο που εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι η Ανδρομάχη έχει ένα πολύ όμορφο και γλυκό ηχόχρωμα και μπορεί να τραγουδήσει πολύ ωραία και παραδοσιακά τραγούδια, όπως έκανε και με το “θαλασσάκι” που ήταν πολύ καλή επανεκτέλεση κατά τη γνώμη μου. Οπότε θεωρώ ότι ο όρος σκυλάδικο την αδικεί.

      Απάντηση
      • EurovisionTales
        EurovisionTales says:

        Γιατι κοπελα μου; Το σκυλαδικο ειναι το πιο διαδομενπ ειδος τραγουδιου στην Ελλαδα, οι περισσοτεροι τραγουδιστες μας σκυλαδες ειναι, δεν ειναι κακο.

        Απάντηση
  2. PantGr
    PantGr says:

    Σίγουρα θα ειναι πολύ όμορφο αυτό που θα ετοιμάσουν! Όσον αφορά το τραγούδι, το Φεβρουάριο δεν είπαν ότι θα κυκλοφορήσει; Στο official site της Eurovision λέει ότι το τραγούδι θα βγει το Φεβρουάριο! Τι έχει αλλάξει και πήγε για Μάρτιο;

    Απάντηση
    • Maria
      Maria says:

      Στην αρχή υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα Ιανουαρίου θα ερχόταν για τα γυρίσματα του videoclip, τελικά αυτά έγιναν αρχές Φεβρουαρίου. Υποθέτω ότι αυτός θα είναι ο λόγος που πήγε η δημοσιοποίηση του τραγουδιού λίγο πίσω.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *