Ελλάδα: Το σχόλιο της Dream Team για την συμμετοχή του Δ. Κοντόπουλου στην σύνθεση του τραγουδιού μας!

Η παρουσία του Δημήτρη Κοντόπουλου στην Σύμη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής γέννησε πολλά ερωτηματικά (για μία ακόμη φορά), για τον βαθμό της συνδρομής του στην σύνθεση της συμμετοχής μας. Είναι ο παραγωγός του τραγουδιού; Είναι ο συνθέτης; Είναι συνθέτης μαζί με την Amanda; Δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω; Στα ερωτήματα αυτά θα επιχειρήσουμε να δώσουμε απάντηση, αφού το Eurovisionfun ήρθε σε επικοινωνία με την Dream Team και σας μεταφέρουμε το σχόλιο τους.

Αφενός και προτού σας παραθέσουμε το σχόλιο της Dream Team, θα πρέπει να έχετε υπόψιν πως ο Δημήτρης Κοντόπουλος αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξε συνθέτης συμμετοχών στο διαγωνισμό, χωρίς να βάλει την υπογραφή του. Κάποιες από αυτές τις φορές ήταν φανερό πως ήταν ο δημιουργός (Μολδαβία 2018) και κάποιες φορές το γεγονός πως ήταν ο συνθέτης παραμένει μέχρι και σήμερα μυστικό.

Το αν λοιπόν ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ο συνθέτης ή ένας εκ των συνθετών της φετινής ελληνικής συμμετοχής, πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ. Αυτό που όμως σίγουρα ισχύει είναι αυτό που μας διαμήνυσαν από την Dream Team.

Ανεξαρτήτου του γεγονότος του ποιος είναι ο συνθέτης της συμμετοχής μας, ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο και τελευταία λόγο σε ότι έχει να κάνει με την μουσική. σε όλα τα projects μας. Από το να γράψει ένα τραγούδι, να το επιλέξει , να κάνει την παραγωγή. Ακόμα και να μην έχει γράψει το τραγούδι ο ίδιος, σίγουρα είναι αυτός που το επέλεξε, παρέχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του και αποδοχή.

Μας εξήγησαν από την Dream Team, πως αν ο Δημήτρης Κοντόπουλος δεν ενέκρινε το τραγούδι της Amanda, δεν υπήρχε περίπτωση να την πρότειναν στην ΕΡΤ, ούτε να συνεργασθούν μαζί της για τον διαγωνισμό της Eurovision!

Πέραν όμως όλων των παραπάνω υπάρχει και ένας πρακτικός λόγος που ο Δημήτρης Κοντόπουλος βρίσκεται στην Σύμη. Είναι φανατικός λάτρης του νησιού, διατηρώντας και εξοχική κατοικία εκεί.

Όποια λοιπόν και αν είναι η απάντηση στο ερώτημα, του ποια ακριβώς είναι η συμβολή του Δημήτρη Κοντόπουλου στην σύνθεση της συμμετοχής μας, το βέβαιο είναι πως το τραγούδι της Amanda απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του!


Για συνεχείς εξελίξεις από τα γυρίσματα στην Σύμη, κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, όσο δηλαδή η Σύμη θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες eurofan.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *