Ισραήλ: Απόψε η επιλογή τραγουδιών για τον τελικό του Σαββάτου!

Δύο μέρες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του εκπροσώπου του Ισραήλ στη Eurovision 2022. Το X Factor Israel ολοκληρώνεται σιγά σιγά, με τους τέσσερις φιναλίστ να έχουν γίνει γνωστοί προ ολίγων ημερών.

Η Inbal Bibi, ο Michael Ben David, ο Eli Huli και η Sapir Saban θα μονομαχήσουν για την εκπροσώπηση του Ισραήλ στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Όλοι τους θα ερμηνεύσουν σήμερα από δύο τραγούδια, τα οποία και θα κριθούν από την προτίμηση του ισραηλινού λαού και δύο κριτικών επιτροπών.

Τα τραγούδια

Οχτώ τραγούδια θα ακούσουμε σήμερα στην αποψινή επιλογή τραγουδιών για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Κάθε καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει από δύο τραγούδια, με την την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής να επιλέγει ένα από τα δύο τραγούδια του κάθε φιναλίστ.

Τα τραγούδια αυτά είναι:

  • Inbal Bibi – ZAZA
  • Inbal Bibi – Marionette
  • Michael Ben David – Don’t
  • Michael Ben David –I.M 
  • Eli Huli – Blinded Dreamers
  • Eli Huli – Nostalgia
  • Sapir Saban – Breaking My Own Walls
  • Sapir Saban – Head Up

Φορμάτ

130 τραγούδια υπεβλήθησαν στην επιτροπή, η οποία τώρα διάλεξε τα παραπάνω οχτώ τραγούδια, τα οποία και θα ερμηνεύσει η τελική τετράδα που θα διαγωνιστεί για το εισιτήριο για την Ιταλία.

Σε πρώτη φάση, μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής θα επιλεγεί ένα από τα δύο τραγούδια του κάθε φιναλίστ.

Το τραγούδι που θα επιλεγεί θα είναι εκείνο με το οποίο ο κάθε συμμετέχων θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση του Ισραήλ για τη Eurovision 2022. Ακολούθως, το κοινό και η κριτική επιτροπή θα επιλέξουν από κοινού τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Τορίνο.

Ο τελικός του XFactor Israel θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποψινή επιλογή των τραγουδιών του τελικού του X Factor Israel μέσα από τη συχνότητα του Channel 11, πατώντας ΕΔΩ. Το αποψινό σόου ξεκινάει στις 21:15 και αναμένεται να έχει διάρκεια μιάμισης ώρας.

Το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε στην Eurovision 2021, από την Eden Alene,  με το τραγούδι Set Me Free, καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Ισραήλ στην Eurovision 2022.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *