Ιταλία: Απόψε η Terza Serata του Sanremo 2022!

Η τρίτη διαγωνιστική βραδιά του Φεστιβάλ του Sanremo 2022 πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στο Teatro Ariston. Και οι 25 διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν απόψε για δεύτερη φορά στη σκηνή του Teatro Ariston, προκειμένου να ερμηνεύσουν ξανά τα τραγούδια τους.

Εννοείται φυσικά ότι θα παρελάσουν σπουδαία ακόμη ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο…Perqe Sanremo e Sanremo!

Για τα αποτελέσματα της Seconda Serata δείτε το σχετικό μας άρθρο!

Το σόου

Στην σκηνή του Ariston, ο Amadeus δεν θα είναι μόνος. Σε κάθε βράδυ, όπως γνωρίζουμε, θα έχει διαφορετικούς συν-οικοδεσπότες στο πλευρό του. Στη Seconda Serata θα είναι δίπλα του η Drusilla Foer, μία από τις πιο έμπειρες ηθοποιούς της ιταλικής τηλεόρασης και του ιταλικού κινηματογράφου. Φυσικά, εκτός από την Drusilla Foer, στο πλευρό του θα είναι και ο πολύ καλός του φίλος, Fiorello.

Επίσης, την εμφάνισή τους στην τρίτη βραδιά του 72ου Φεστιβάλ του Sanremo θα κάνει ο Roberto Saviano, ένας από τους πλέον γνωστούς δημοσιογράφους και συγγραφείς στην Ιταλία, ο οποίος έχει ασχοληθεί επί μακρόν με τη δράση της ιταλικής μαφίας.

Το πρόγραμμα της σημερινής βραδιάς

Κατά τη διάρκεια της τρίτης βραδιάς του Sanremo 2022, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για δεύτερη φορά τα τραγούδια και των 25 υποψηφίων του Φεστιβάλ. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

  1. Achille Lauro & Harlem Gospel Choir “Domenica”
  2. Yuman “Ora e qui”
  3. Noemi “Ti amo non lo so dire”
  4. Gianni Morandi “Apri tutte le porte”
  5. La Rappresentante di Lista “Ciao Ciao”
  6. Michele Bravi “Inverno dei fiori”
  7. Massimo Ranieri “Lettera al di là del Mare”
  8. Mahmood & Blanco “Brividi”
  9. Ana MenaDuecentomile Ore” 
  10. Rkomi Insuperabile”
  11. Dargen D’Amico “Dove si balla”
  12. Giusy Ferreri “Miele”
  13. Sangiovanni Farfalle
  14. Giovanni Truppi Tuo padre, mia madre, Lucia
  15. Le Vibrazioni Tantissimo
  16. Emma Ogni volta e cosi
  17. Matteo Romano Virale
  18. Iva Zanicchi Voglio amarti
  19. Dittonellapiaga feat Donatella Rettore Chimica
  20. Elisa O forse sei tu
  21. Fabrizio Moro Sei tu
  22. Tananai Sesso occasionale
  23. Irama Ovunque sarai
  24. Aka 7even Perfetta cosi
  25. Highsnob & Hu Abbi cura di te

H βαθμολογία

Τα 25 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στη Terza Serata του Sanremo 2022 ακούγονται απόψε για δεύτερη φορά. Το αποτέλεσμα θα καθοριστεί κατά 50% από την προτίμηση του κοινού και κατά 50% από την προτίμηση μιας δημοσκοπικής επιτροπής. Η δημοσκοπική επιτροπή αποτελείται από 1000 fans σε όλη την Ιταλία που ψηφίζουν ηλεκτρονικά από το σπίτι τους και έχουν επιλεγεί ειδικά για το σκοπό αυτό, με δημογραφικά, ηλικιακά και άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά. 

Στην σημερινή βαθμολογία θα προστεθεί και η βαθμολογία των δύο πρώτων βραδιών, όπου είχαμε τη δημοσιογραφική επιτροπή να ψηφίζει μόνο.

Στο τέλος της βραδιάς θα υπάρξει η γενική κατάταξη της συνολικής βαθμολογίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η κατάταξη έχει ως εξής:

Πως να παρακολουθήσετε το Sanremo 2022

Το Φεστιβάλ του Sanremo 2022 μπορείτε να το παρακολουθηθεί ζωντανά στην τηλεόραση, από το Rai1, αλλά και από τον ιστότοπο του RaiPlay στις 21:40 ώρα Ελλάδας.

Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις της ιταλικής μουσικής, έχετε υπομονή στα ατέρμονα ιταλικά σόου, με πολλούς καλεσμένους, ατελείωτους πολλές φορές διαλόγους και κάθε άλλου είδους παρεμβολές που μπορεί να τραβήξουν τη μετάδοση ακόμα και μετά τις 2 το πρωί, συντονιστείτε μαζί μας στη μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού, από την οποία μεγάλοι διεθνείς σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για την πληρέστερη κάλυψη του 72ου Φεστιβάλ του Sanremo.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *