Κροατία: Απόψε ο τελικός του Dora 2022!

Η ώρα για την ανάδειξη της κροατικής συμμετοχής στη Eurovision 2022 έφτασε. Ο μεγάλος τελικός του Dora 2022 είναι γεγονός και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ένα ακόμα τραγούδι που θα εμφανιστεί στη σκηνή της PalaAlpitour τον Μάιο στο Τορίνο.

Σε απευθείας μετάδοση από την πόλη της Οπατίας, πραγματοποιείται απόψε το Dora 2022, η διαδικασία μέσω της οποίας η Κροατία καλείται να επιλέξει την συμμετοχή της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το Sports Hall Marino Cvetković φιλοξενεί απόψε το βράδυ στις 21:10 τον τελικό της κροατικής εθνικής επιλογής. Παρουσιαστές της αποψινής βραδιάς θα είναι ο Duško Ćurlić, η Franka Batelić και η Elizabeta Brodić.

Οι διαγωνιζόμενοι

Δεκατέσσερα τραγούδια θα μονομαχήσουν απόψε στην Οπατία, έχοντας έναν στόχο: το εισιτήριο για το Τορίνο και τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Dora 2022 είναι οι εξής (βάσει σειράς εμφάνισης):

  1. Mila Elegović – “Ljubav
  2. Mia Negovetić -“Forgive Me (Oprosti)
  3. Marko Bošnjak – “Moli za nas
  4. Jessa – “My Next Mistake
  5. Zdenka Kovačiček – “Stay on the Bright Side
  6. Tina Vukov – “Hideout
  7. Roko Vušković – “Malo kasnije
  8. Bernarda – “Here for Love
  9. Eric Vidović -“I Found You
  10. ToMa – “In the Darkness
  11. Elis Lovrić – “No War
  12. Ella Orešković -“If You Go Away
  13. Tia – “Voli me do neba
  14. Mia Dimšić -“Guilty Pleasure

Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών και κατά 50% από την προτίμηση του κροατικού κοινού.

Ο τελικός του Dora 2022 θα αρχίσει στις 21:10 το βράδυ και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του HRT1, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *